Дневен хороскоп - неделя, 12 август 2018

Хороскоп

11-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

На този ден не трябва да планирате активна почивка. Обстановката или собственото ви настроение може да не са прекалено подходящи за парти, разходки или уморително пътуване. По-добре се посветете на дребните домашни дела и бъдете във всичко умерени. 

     
 

Телец

Денят обещава да стабилизира обстановката и настроението ви. Ще можете да приведете в ред актуалните дела. Именно монотонната дейност ще ви успокои и ще ви отдалечи от проблемите.

     
 

Близнаци

Днес ще бъдете по-сериозни.  Закачливото ви настроението ще бъде заменено от по-прагматично и по-отговорно. Постарайте се да имате повече време за пълноценна почивка и приятни занимания. Главното е да се вслушате в собствените си желания и да намерите вътрешна хармония.

     
 

Рак

Днес ще обръщате повече внимание на детайлите и практическата страна на всеки проблем. Мисленето ви ще бъде по-критично и по-трезво. Добре е за уединение и разпускане в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Нервната ви система има нужда от спокойствие.

     
 

Лъв

Днес е ден за прояви на любов, щедрост и доброта! Не обръщайте внимание на нищо, което може да ви ядоса или обезпокои. Старайте се да не налагате своето мнение върху близките си и не оказвайте натиск върху тях.

     
 

Дева

Някои ще бъдат завладени от мрачно настроение, може би поради намаления жизнен тонус. Може да се сблъскате със стари грешки или да изплуват стари проблеми. Близки до вас хора ще ви припомнят минали обещания, дългове или отговорности. 

     
 

Везни

Денят е благоприятен за отдих и възстановяване на енергийният потенциал. Не се ангажирайте днес с решението на никакви проблеми. Наблегнете на почивката или ако предпочитате излезте на разходка, срещнете се с любими хора и приятели. 

     
 

Скорпион

Днес е ден, в който не бива да се ядосвате. Точно обратното, трябва да изпитвате радост.Може да си правите нови планове, но избягвайте вземането на важни решения. Разсейте се приятели. 

     
 

Стрелец

Денят няма причина да не протече хармонично. Ако се налага - отстъпвайте, ако сте скарани с партньора си – помирете се. Намерете си някое интересно занимание, гледайте филми, разглеждайте клипчета за природата, за чужди страни, решавайте кръстословици.

     
 

Козирог

Поне днес оставете проблемите настрана и не мислете за тях. Погрижете се по-добре за себе си, за личните си отношения. Измислете да направите нещо интересно и разнообразно. Помислете за някакво нововъведение в живота ви.

     
 

Водолей

В днешният ден сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. Благоприятно време за оправяне и укрепване на отношенията. Добре ще се почувствате в компанията на близки хора.

 

     
 

Риби

Денят няма да се отличава с нищо по-съществено. Отношенията ви с партньора ви могат да бъдат хармонични, ако избягвате да отправяте прекалено много претенции към него. Ако имате възможност е добре да предприемете пътуване за разходка до някоя близка местност.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Началото на новия лунен месец. Денят е като празен бял лист, върху който каквото напишем ще остане за дълго. Затова внимавайте какво бъдеще ще сътворите днес за себе си. Неблагоприятно време за рисковани мероприятия и вземане на бързи решения. Днес трябва да се прави само добро.

Полезно е да се срещате с приятели, да установявате отношения, да обменяте енергия и да се радвате на живота. В този ден е хубаво да бъдете щедри, да не се скъпите на подаръци, добри дела и положителни емоции.

В днешния ден е благоприятно да изпросите милост от съдбата и Висшите сили само за себе си. Към вашите молби за благополучието на близките ви хора, сега ще останат глухи.