Деца и бременна в болница след катастрофа на пътя Варна - Бургас

В момента движението по пътя Варна - Бургас се извършва само в една лента

Петима души, сред които две деца и бременна жена, пострадаха при катастрофа на пътя Варна - Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР във Варна.
Сигналът за катастрофата е подаден малко след 12,30 часа днес. Инцидент е станал малко преди 12 часа в участъка след село Старо Оряхово, в посока Бургас.
По първоначални данни в завой челно са се сблъскали лек автомобил "Ситроен" с бургаска регистрация и лек автомобил "Рено" с украинска регистрация. На място са изпратени специализирани екипи на Противопожарната служба, които са съдействали за разрязването на смачканите автомобили и изваждането на пострадалите от тях.
На място са пристигнали и две линейки. В болница във видимо тежко състояние са транспортирани две деца, бременна жена и водачите на двата автомобила.
В момента движението по пътя Варна - Бургас се извършва само в една лента. В платното в посока Бургас са се образували километрични колони от коли, чакащи на място. Призовават се водачите да шофират внимателно и със съобразена скорост, спазвайки указанията на полицейските служители.