Седмичен хороскоп за 13 - 19 август 2018

Хороскоп

12-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Съвсем не е задължително да водите хит-парада.

Седмицата не благоприятства започване на нови начинания, обаче трябва да ви се признае, че винаги имате в главата си по няколко резервни плана. Ако единия не сработи, веднага преминавате към следващия. Вие владеете изключителни възможности да преобразувате света около себе си. От вашата вяра в себе си, в света и доброто, от увереността в своята правота, сега зависи много. Използвайте своите сили, таланти, мисли и намерения за благото на хората и обществото. Бъдете внимателни и не допускайте хора край себе си, които са потенциално способни да заемат вашите позиции.

Благоприятни дни- 19

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Телец

Постарайте се да запомните доброто усещане!

Настъпващата седмица ще започне с въодушевяващо настроение за вас, но не е сигурно точно как ще завърши. На мнозина от вас, които са все още сами, ще им се предоставят шансове да осъществят приятно запознанство. На първо време нещата може да нямат развитие, но в по-късен етап отново да могат избухнат ярки чувства. Семейните връзки пък ще преминат през труден период, но една от вашите идеи  за укрепване на отношенията, обезателно ще се укаже удачна.

Благоприятни дни- 13

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

     
 

Близнаци

И успехите и трудностите принадлежат само на вас!

Въпреки всички трудности, с вашето шесто чувство ще видите изгодата там, където другите виждат само излишни проблеми. Принципно положението на планетите е такова, че краткосрочните начинания ще бъдат успешни, но за дългосрочните още не е дошло времето. Благоприятна е обстановка за вашите отношения. Стремителния образ на живота може да измени ситуациите, свързани с нови планове, идеи, приятелски или спонсорски отношения. Възможно е в тези области да се влее нова струя свеж въздух.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 13, 18

     
 

Рак

Не драматизирайте ситуацията!

Седмицата ще бъде трудна, но ползотворна и успешна. Необходимо е старателно да обмислите линията си на поведение. Има шанс да се справите с някои сложни моменти, тъй като възникналите трудности са временни. Не приемайте необратими решения, които могат да доведат единствено само до временно облекчение.  Ситуацията изисква да отложите някои неща за по-нататък и да се държите на разстояние от съмнителни мероприятия. На преден план ще минат любовните и приятелските отношения, въпреки препълнения ви график от други текущи задачи.

Благоприятни дни- 13, 16, 17, 18

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Лъв

Който не рискува, той не пие шампанско!

В работата може да проявите активност, но не участвайте във финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече, отколкото на информацията. Необходимо е много внимателно да се отнасяте към документи, нова информация, общуване с околните, пътуване с автомобил. Най-малката ваша грешка може да доведе до големи усложнения, изискващи дълго оправяне и продължителна работа. Бъдете щедри в любовта, но не се старайте да доминирате в отношенията. Пазете се от битови травми. При първите болестни симптоми бързо вземете мерки.

Благоприятни дни- 14, 15, 18

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

     
 

Дева

Безоблачното ви състояние е под заплаха.

Обичайната ви прагматичност, ще бъде подложена на проверка. Станали сте малко припрени и искате всичко да свършите за една седмица. Избягвайте през периода да вземате прибързани и не достатъчно добре обмислени решения и действия. Възможно е нещата да придобият неочакван развой. Бъдете за всеки случай готови за евентуална борба и активно противодействие. В личен план не се предвиждат сериозни неуредици. Близки хора ще се стараят да ви помагат, когато имате нужда.

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 13, 18

      

     
 

Везни

Седмицата ще донесе много добри възможности.

Стремете се да живеете живота си в пълнота, следвайте своя уникален път! Ще получите тези дни поредното доказателство, че добре владеете изкуството на убеждението. Много въпроси ще ви вълнуват - работата, дома, партньорството, близките. Често ще оставяте своите интереси на по-заден план. Ще отделите за пореден път сили и време и ще се постараете да помогнете на скъпи за вас хора да намерят правилното решение в своите безпътици.

Благоприятни дни- 19

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Скорпион

Правилно се разпореждайте със своите шансове.

В началото на седмицата ще получите потвърждение за правилността на избрания от вас курс. Не е необходимо да се строи графика на вашите достижения, вие и така си знаете цената. Не се спирайте на средата на пътя сега, за да чакате успешния резултат от действията си, а действайте усърдно заради утрешния успех. Сезона на флирта и секса продължава, но не подлагайте на изпитания и проверки любовта си. Ще си създадете само ненужни проблеми. Не уязвявайте самолюбието на партньора си.

Благоприятни дни- 13

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

     
 

Стрелец

Ще завършите седмицата с дълбоко удовлетворение от осъзнаването на значимостта на всичко свършено.

През тази седмица се постарайте да съхраните повече спокойствие и разум. Не си позволявайте да изпадате в плен на илюзиите си. В понеделник се заемете по-сериозно с изпълнение на отговорностите си. Има шанс трудолюбието ви да не остане незабелязано. Във вторник не планирайте сериозни делови срещи или много внимавайте, ако не можете да ги отложите. Сряда е добър ден за всякаква работа. В четвъртък не започвайте нови дела, по-добре изчакайте още малко.

Благоприятни дни- 14, 15

Неблагоприятни дни- 13, 18

     
 

Козирог

Рискувате дълго време да останете на мястото, където се намирате, ако не предприемете нещо.

През седмицата не трябва да прибягвате към силови действия и да се мъчите да оказвате влияние върху околните с цел достигане на ваши користни цели. Оптималното решение е политиката на невмешателство в настоящата ситуация. Запазете олимпийското си спокойствие и чувството за хумор. Относно интимните отношения е време да преразгледате приоритетите си, свързващите ви отговорности с партньорите. В някои връзки съвместното пребиваване е достигнало предела на възможностите ви и към дадения момент затормозява вашето саморазвитие.

Благоприятни дни- 13, 16, 17, 18

Неблагоприятни дни- 14, 15

     
 

Водолей

Не стойте на място, правете нещо за това, за което тъй дълго мечтаете!

Първите работни дни ще започнат не така гладко, както ви се иска. Ще ви раздразни отношението на конкретна личност. През тази седмица трябва да съсредоточите усилията си към изключително реални и изпълними мероприятия, оставяйки трудните и съмнителните въпроси за друго време. Деловата сфера ще изисква вашата прилежност и отговорно отношение. Помислете да задвижите реализацията на това, което желаете.

Благоприятни дни- 14, 15, 18

Неблагоприятни дни- 16, 17, 18

     
 

Риби

Ако си мислите, че вашият ангел хранител ви е изоставил, грешите!

Ще си получите необходимата информация, благодарение на което ще можете да се насочите към най-правилния и подходящ избор. Звездите настоятелно препоръчват да не бездействате, а да използвате случаите да предприемете нещо в свой интерес. Животът ще направи сам нужните корекции по-своему. Ако ви е съдено да се случат някои изменения, то значи е необходимо да си изработите собствена стратегия за промените. Тези, които искат да бъдат на пика на модата, нека да пробват смело съчетания с ярки цветове. Не се бойте да експериментирате, дайте воля на фантазиите си!

Благоприятни дни- 16, 17

Неблагоприятни дни- 13, 18