Аутори: Очакването е Лудогорец да спечели

Трябва да се поучим от грешките ни при гостуването на Видеотон

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутори разкри очакванията си за предстоящия утре реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа срещу босненския Зрински (Мостар).

„Очакването, не само моето, е да спечелим и да се класираме напред. Всеки отбор има свой стил, нашият е да играем по-атакуващ футбол. Отиваме с тази цел, независимо, че имаме гол преднина. Ще бъдем офанзивни“, обеща Аутори.

„Всички играчи освен Лукас Саша и Анисе са в добро здраве и са готови за мача. Аз съм напълно концентриран върху мача със Зрински, за ЦСКА ще мислим след този двубой. Трябва да се поучим от грешките от двубоя ни като гост на Видеотон“, добави бразилският специалист.

„При треньорска смяна винаги има импулс от емоционална гледна точка. Когато има емоция, не знаем в коя посока ще тръгне - в позитивна или негативна. Животът на един треньор е много труден. Във всеки сезон нещата са различни и това, че е бил наставник миналата кампания, не значи, че сега нещата са същите,“ коментира мениджърът на Лудогорец треньорската смяна в Зрински.