Дневен хороскоп - петък, 17 август 2018

Хороскоп

16-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Ако се държите прекалено предизвикателно, в отношенията ви могат да възникнат конфликтни ситуации. Много от вас ще получат добри новини, като някои от тях ще помогнат да се освободите от вътрешно напрежение.

     
 

Телец

Днес няма да имате толкова свободно време, за да се отегчите. Имате да вършите много работа. Бъдете внимателни и не бързайте,  защото може да си създадете допълнителни проблеми. Финансовата страна на нещата ще играе важна роля в днешния ден.

     
 

Близнаци

Днес имате да вършите много неща, но трябва правилно да разпределите своите сили и възможности. Далеч не всичко ще ви се отдава лесно, но в някои ситуации е необходимо да проявите постоянство, а в други е по-добре да се оттеглите.

     
 

Рак

Денят ще премине добре за повечето от вас. Избягвайте да се претоварвайте с работа в края на седмицата. Дори най-леката леката физическа работа днес може да се окаже особено уморителна, защото не сте в най-добрата си форма.

     
 

Лъв

Понякога става трудно се намери общ език с хората. Избягвайте да налагате мнението си и приемайте гледните точки и на другите. Трябва да проявите много търпение и повече деликатност, за да преодолеете недоразуменията и да се подобрят взаимоотношенията.

     
 

Дева

Не си заслужава да се опитвате да свършите всички задачи, която шефовете ви непрекъснато ви подават за кратко време. Не бързайте, вършете всичко спокойно, следвайте нормалният си ритъм на работа. Вие изразходвате твърде много енергия.

 

     
 

Везни

Може да е труден ден за повечето от вас. Постарайте се да се движите по пътя на най-малкото съпротивление. Днес можете да си позволите да се отпуснете и да прекарате време с приятелите си, да се забавлявате и да не се лишавате от нищо.

     
 

Скорпион

Ще вземете правилните решения, само ако не бързате и отделите достатъчно време, за да проучите ситуацията подробно. Приятелските и любовните срещи ще са приятни и ще донесат много положителни емоции.

 

     
 

Стрелец

Делата ви ще се нареждат отлично. Страховете от неуспехи ще бъдат напълно неоснователни. Главното е да не се суетите напразно и да не предизвиквате смут в колектива. Възможно е да възникне личен проблем, който ще решите бързо.

     
 

Козирог

Понякога действията на околните ви карат да се ядосвате и да избухвате. Вие добре съзнавате, че трябва да запазите спокойствие, но в някои моменти емоциите ви стават доста силни и трудни за овладяване. Въздържайте нрава си.

     
 

Водолей

Добре ще е в работата да покажете творческо мислене. Не се страхувайте чрез оригинални и нови методи да решавате проблемите. Вашите иновативни методи ще се харесат на ръководството.

     
 

Риби

Днес се откажете да гоните трудови подвизи, тъй като това не е вашият ден. За вас сега е подходяща рутинната и спокойната работа. Погрижете се за здравето си. Стойте по-дълго време на чист въздух, правете повече разходки. 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

До 13:17ч можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Благоприятно е за умствени, интелектуални и духовни занимания.

След 13:17ч с особена сила важи правилото:”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори като правило по-малко. Подходящо е да се прекара на спокойствие, у дома, в размисъл. Да не се извършват и никакви разрушителни действия - късане на книги и цветя, рязане, чупене. Цялата енергия, която получава човек трябва да бъде използвана само за съзидание, за реализация на идеи и планове.