Части на София без вода днес

Животът

17-08-2018, 08:09

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Костенски водопад“, кв. „Манастирски ливади“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Шарл Шампо“ от ул. „Боянски водопад“ до ул. „Акад. Георги Наджаков“; ул. „Костенски водопад“ от ул. „Тодор Каблешков“ до ул. „Иван Киров“, ул. „Акад. Георги Наджаков“, ул. 409.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на бул. „Тодор Александров“, Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Овчо поле“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“, кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Оборище“ до бул. „Мадрид“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Иван Гарванов“, кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Гарванов“ от ул. „Ришки проход“ до ул. „Дръстър“.