Дневен хороскоп - събота, 18 август 2018

Хороскоп

17-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Може да откриете, че някой, който е близо до вас, се нуждае от вашата подкрепа. Ако видите ситуация, в която можете да помогнете, направете го. Не чакайте покана или заявка. Просто направете каквото можете. Вашите усилия ще бъдат оценени и ще се почувствате добре, че сте помогнали и сте били полезни.

     
 

Телец

Възползвайте се от енергийния тласък на планетарните движения, за да свършите активна работа, което ще поддържа вашето чувство за благополучие. Обмислете емоционалните и духовни аспекти на вашето здраве. Прекарайте повече време на чист въздух. Разходете се, занимавайте се с градинарство, заемете се с нещо творческо или физическо.

     
 

Близнаци

Днес словесната комуникация вероятно ще бъде подобрена. Ще изпитате чувство за съпричастност и разбиране към проблемите на важни за вас хора. Най-важно е да изразите привързаността си към тези хора като им кажете направо какво означават за вас.

     
 

Рак

Това е идеалният ден за разходки навън. Ще се чувствате позитивни и енергични, а чистият въздух, слънчевата светлина и физическата активност може да подобрят още повече състоянието ви. Вечерта е подходящият момент да се съберете с приятели.

     
 

Лъв

Енергията от планетарните аспекти е положителна и окуражаваща, особено когато става въпрос за общуване и взаимодействие с другите. Възползвайте се от това. Съберете се заедно с приятели или семейството за приятно изкарване на деня.

     
 

Дева

Може да благодарите на планетарните аспекти за този прекрасен ден. Вие вероятно се чувствате страхотно, а идеята за общуване ви привлича. Помислете да отправите покана на хора за вечеря или игра на карти. Направете нужното, за да се забавлявате. 

 

     
 

Везни

Необходимо е да се погрижите за емоционалното си благосъстояние, тъй като имате дълбоко чувствителна природа. С цялата непрекъсната дейност около вас, отделете време да се свържете с тази важна част от себе си.

     
 

Скорпион

Днешните планетарни аспекти ще ви накарат да се чувствате енергични и позитивни, така че предприемайте стъпки за постигане на целите си. Нищо няма да се получи, ако не се възползвате активно. Доверете се на себе си и правете това, което е необходимо. Всичко започва с тази първа стъпка.

 

     
 

Стрелец

Не се колебайте, когато става въпрос за поемане на проект или за изготвяне на планове. Допълнителната енергия, която получавате и вашите организационни умения, правят перфектна комбинацията за работа с почти всичко. Отървете се от нещата, които никога не използвате. Обмислете да ги дарите, тъй като вероятно има някой, който се нуждае от тях.

     
 

Козирог

Днес нещата ще се случват добре за вас. Ще се почувствате с обновена енергия и по-свежа гледна точка, особено по отношение на всяка работа, с която сте свързани. Възползвайте се максимално от това, като завършите проектите, които са били в застой. Бъдете уверени, че можете бързо да се справите с всяка задача. Направете си и планове за малко развлечение.

     
 

Водолей

Днес ще се чувствате много творчески вдъхновени и амбициозни. Може да искате да използвате тази енергия, за да работите по художествен проект, или може да изберете да я насочите към дейности като благоустройство на дома или работното ви пространство. Възползвайте се максимално от деня.

     
 

Риби

Не се изненадвайте, ако се чувствате супер днес. Шансовете са добри, ще се насладите на обновената си сила и енергия. Може би ви чакат домашна работа, ремонти, които се нуждаят от решаване или разместване на мебели. Каквато и да ви чака, това е добър ден, за да го направите с удоволствие.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В съботната сутрин в 10:50ч Слънцето в знак Лъв образува квадратура с Луната в знак Скорпион. Съществува кризисна тенденция около всяка смяна на фазата на Луната, когато се чувстваме принудени да предприемем действия. Малко след това ставаме наясно как действията ни могат да бъдат подложени на изпитание или грешка. Може да се сблъскаме с първите си препятствия след новолунието.

Може да ви обхване сънливост, лошо настроение, упадък на физическите сили, неувереност в собствените сили. Няма да виждате твърде обективно нещата и може да направите грешки през това време, после да се чудите сами на себе си, какво ви е било прихванало. Емоционалната неустойчивост може да се отрази на сърдечно-съдовата система. Зле могат да се почувстват хората с болни стомаси, може да се обострят някои болести.

Новата фаза на Луната се проявява на 25 градуса и 21 минути в Скорпион в квадрат към Слънцето при 25 градуса и 20 минути в Лъв и ще се отрази на всички, но най-много ще засегне хората, родени с лични планети и точки приблизително от 23 до 27 градуса във фиксираните знаци (Телец, Лъв, Скорпион и Водолей). Към късния следобед и вечерта ще започне да отслабва влиянието.