Части на столицата без вода

Животът

23-08-2018, 08:09

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружество.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Иван Вазов“ Център , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Иван Вазов“ от бул. „Васил Левски“ до ул. „6-ти септември“; по ул. „Цар Иван Шишман“ от ул. „Славянска“ до ул. „Ген. Гурко“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“ Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Българска морава“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Св. Теодосий Търновски“ жк. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Св. Теодосий Търновски“, ул. „Йоан Екзарх“, бул. „Черни връх“, ул. „Плана планина“, ул. „Гребен планина“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дружба“ с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Дружба“ от ул. „Зорница“ до ул. „Дунав“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добромир Хриз“ жк. „Яворов“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Добромир Хриз “ от ул. „Момчил войвода“ до ул. „Крали Марко“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Божур“ вилна зона „Симеоново - север“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Божур“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба на ул. „Габрово“ жк. „Света Троица“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 372 – висока зона.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Уошбърн“ жк. „Хаджи Димитър“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Уошбърн“ №19.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен