Вместо заплата – удари и ритници за камериерка от Слънчев бряг

Крими

23-08-2018, 09:46

Снимка:

Кадър/Нова ТВ

Автор:

Габи Иванова

Всичко от Автора

Каза ли й: „Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго“

Обиди, удари и ритници получила украинската камериерка Юлия Вавилова от своя работодател. Жената дошла у нас, за да припечели през лятото, но след няколко месеца работа установява, че не и се плащат пълните заплати, съобщава Нова ТВ.

По нейни изчисления трябва да получи още 300 евро.

По думите й, от 14 до 22 август е правила неуспешни опити да си ги получи. Всеки път управителят, който е син на собственика, я отпращал.

В сряда тя решава да потърси бащата, но отново намира сина.

Той започва да я обижда, а тя отвръща на тона и бива нападната. Има множество синини, за които си е извадила медицинско удостоверение.

„Казах му: „Идвам за парите си”, а той отговори: „Пари няма да получиш, защото не си работила! Марш навън!”. Разкрещя ми се, нарече ме „уличница” и ме изблъска навън. Влачеше ме! Два или три удара ми нанесе! Бях в шок и крещях „Помогнете!” на хората във фоайето”, разказва Юлия.

Жената твърди, че е хапала шефа си, за да се защити, но това не помогнало.

После трима служители на хотела я извеждат, качват я в кола и я карат в местността Кошарица, където я оставят.

Казали й: „Да беше мислила преди да действаш. Сега ти се размина, но, ако пак дойдеш в хотела, ще е друго”, спомня си Юлия.

Тя решава да послуша съвета и вместо да се връща там, отива в полицията, а после си вади и медицинско.

Засега насилникът е задържан за 24 часа и по случая е образувано досъдебно производство. Жената се обаче силно се опасява, че я крайна сметка всичко ще му се размине – всички свидетели са от персонала на хотела и едва ли ще потвърдят версията й. Дори се притеснява, че ще разказват, че тя го е нападнала.