Рубен Пинто: Искам да благодаря на привържениците

Със сигурност отново ще започнем да побеждаваме

Халфът на ЦСКА Рубен Пинто даде кратко интервю пред БТВ след загубата с 0:1 от Лудогорец.

"Този мач вече е в миналото. Трябва да вдигнем главите и да гледаме напред. Предстои ни двубой с Верея, който задължително трябва да спечелим.

Отборът се чувства добре. Показахме хубави неща в някои фази на играта срещу Лудогорец. Но сега гледаме в бъдещето, защото шампионатът е много дълъг. Сигурен съм, че ще печелим мачовете оттук нататък.

Във финалната фаза двубоят в Разград се накъса доста. Не успяхме да използваме някои шансове за контраатаки. Усети се някаква умора, защото изиграхме доста мачове в натоварен ритъм. Искахме да спечелим, но не успяхме. Знаем, че със сигурност отново ще започнем да побеждаваме. Това е нашата цел, оставаме фокусирани върху шампионата.

Искам да благодаря на привържениците, защото подкрепата им е феноменална още от първия с Рига до този с Лудогорец. Искам да ги помоля да не спират да ни подкрепят. Сигурен съм, че никога няма да ни изоставят. Дано започнат да пълнят още повече стадиона, защото, както и друг път съм казвал, те са нашият 12-и играч. Ние играем заедно с тях и за тях. Знаем, че без публика не е същото", заяви Пинто.