Кака: Паоло Малдини е история за Милан

Леонардо е умен човек

Една от емблематичните футболисти на Милан  Кака вярва, че "росонерите" са поели по пътя на възхода след промените, които се направиха в ръководството на италианския колос.

"Леонардо е обиколил света, той е умен човек, който знае как да комуникира с хората. Той знае как се ръководи един голям клуб. Паоло също е история за Милан - емблема. Ако говорим за Милан, първо се сещаме за Малдини, а после за всички останали", сподели Кака за новите ръководители на "Сан Сиро" - Леонардо и Паоло Малдини.

"Паоло означава лоялност. Не искам да говоря за старото ръководство, с което почти нямах контакт, но в момента е различно - в момента Милан преоткрива своето ДНК на победител", добави един от най-легендарните бразилски играчи пред Gazzetta dello Sport.

"Милан преоткрива характера си. Лео и Паоло се завърнаха, а Гатузо остана начело на отбора. Рино носи духа на победител, той е от онази порода хора, които никога не се отказват. Беше същият и като футболист. Именно затова Милан е на правилния път. Всички ще работят добре заедно", каза още Кака, който за последно игра в тима от Мейджър Сокър Лийг Орландо Сити.