"Албена" черпи туристите с концерт и огромна торта

На днешна дата, точно преди 49 години е открит курортният комплекс

По случай празника си от комплекса са подготвили множество изненади за гостите. В 9:00 часа на игрището на хотел „Ралица“ служителите на ваканционното селище ще се впуснат в спортна надпревара. Те ще мерят сили в три дисциплини: дърпане на въже, плажен волейбол и мини футбол.
Вечерта от 20:00 часа, на поляната до х-л „Добруджа“ за децата ще има различни атракции, сред тях - мимове и игри с аниматори. Официалното тържество ще започне в 20:30 часа на лятната сцена. Традицията повелява рождениците да получават подаръци, но в случая подаръците ще са за гостите. Музикалният е специален. В него „Джазът среща класиката“ - на четиридесет пръста. „Четиримата пианисти“ - Иван Янъков, Георги Черкин, Живко Петров и Ангел Заберски - музиканти с активна международна кариера и още двама джаз музиканти Димитър Семов – барабани и Борис Таслев – контрабас ще свирят за публиката.
Ще има и торта с внушителни размери, приготвена по специална рецепта. Рожденият ден ще продължи и на следващия ден от 20:30 часа с „Birthday After Party” - шоу на аниматорските екипи, което ще започне с „Grill Master Chef Tournament”. В него ще участват най - добрите шеф-готвачи в „Албена“. След дегустация публиката ще избере Топ 3.
Всички прояви са при вход свободен.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"