Байерн започва с Хофенхайм поредна шампионска кампания

Спорт

24-08-2018, 14:05

Снимка:

topsport.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нико Ковач: Хамес остава в Байерн

Хамес Родригес: Байерн може да се справи с Реал

Нико Ковач изглежда амбициран и за Шампионската лига

Байерн започва с Хофенхайм поредна шампионска  кампания. Още днес се очаква баварците да постигнат успех и за пореден път да тръгнат към поредната титла в Бундеслигата.

Старши треньорът Нико Ковач е млад и амбициран да извърви пътя до върха и в Шампионската лига. Първенството на Германия изглежда подпечатано за Байерн. Както и друг път.


Имаше години,в които баварците още в ранна пролет постигаха целта си в първенството. Сега, Нико Ковач първоначално ще мисли как да се справи във вътрешните битки с традиционния съперник в последно време Борусия Дортмунд.


Но голямото предизвикателство за Байерн е как да спечели отново КЕШ/ШЛ. Покрай мачовете от Бундеслигата и заемане на първо, в краен случай второ място, в групите на Шампионската лига,Байерн ще мисли как да се справя с европейските  си съперници.

Реал е без Роналдо, но Ювентус е с Кристиано. Гуардиола показва,че неговия Манчестър Сити е непобедим в Англия и ще желае да го докаже и в евробитките от Шампионската лига. ПСЖ отново ще иска да премине отвъд четвъртфиналите и полуфиналите в турнира за Купата с големите ушички. Барса на Меси също е сред фаворитите. Да не  забравяме и Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

Както се казва стари познайници очакват Байерн за съперник в Европа. Въпросът е как Нико Ковач ще подходи към начина на връщане на най-големия европейски клубен трофей в Мюнхен.


Байерн запази Хамес Родригес в състава си. Мануел Нойер отново е на вратата. Всички футболисти на баварците,както винаги са амбицирани да побеждават всеки свой съперник. Независимо дали е в Германия или в Европа.