НДК ще предоставя нови, модерни услуги в обновените си зали

София Лайф

25-08-2018, 13:20

Снимка:

НДК

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Сред тях ще са видеозаснемане и излъчване на живо в интернет

Цял пакет от нови комуникационни услуги подготвя НДК за своите клиенти и партньори. След успешното приключване на Българското председателство на Съвета на ЕС, обновените зали и фоайета на Двореца остават на разположение за провеждането на конгресно-конферентни прояви на високо ниво, форуми, дискусии, концерти, творчески работилници, разнообразни културни събития, тиймбилдинги, търговски изложения, пресконференции, медийни и промоционални представяния и пр.

Обновените зали включват не само подобрена материална база и освежен външен вид, но и много нови дигитални възможности. Ползвателите им ще могат да се възползват от модерното стационарно техническо оборудване, включващо нови възможности на осветлението, звука, превода и презентационната система в залите 3, 4, 6, 7, 8, 9 и 10, но и от допълнителни услуги като видеозаснемане на събитията и излъчване на живо в интернет /live streaming/.

Новите услуги включват и изграждане на лед (LED) стена, управление на информационна система за подаване на информация през монитори за събития в различни зали, когато те протичат в няколко пространства едновременно. Съществува възможност и за изграждане на различни конструкци за сцени, както и монтиране на допълнително осветление и озвучаване от специализиран екип.

НДК разполага и с нова оповестителна система, покриваща цялата сграда, през която да се прави озвучаване на сградата, рекламни съобщения и др.

Към това се добавят и нови възможности за реклама и промоция на събитията, които ще включват новообособени рекламни позиции за външна и вътрешна реклама, както и нови възможности за онлайн реклама на сайта на НДК и платформата за продажба на билети в интернет.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен