Радев се прибрал до родителите си дни след предполагаемия инцидент?

Политика

25-08-2018, 12:27

Снимка:

Президентство на Р България

Автор:

Габи Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Родителите на президента блъснали човек в Харманли?

Президентът беше в Славяново и Харманли само дни след предполагаемата катастрофа, при която баща му блъснал човек

Президентът Румен Радев е посетил неофициално село Славяново и Харманли на 21 август, предават местни медии. Според „Сакар Нюз“ това се е случило на връщане от възпоменателния събор по повод 115-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание на Петрова нива.

Допълнителна светлина около визитата беше хвърлена едва днес, след като breaking.bg съобщи за вероятен пътен инцидент, предизвикан от бащата на президента Георги Радев. Според неофициалната информация възрастният мъж е блъснал инвалид с триколка на 17 август и оттогава по днес катастрофата се прикрива от местната полиция под натиск на БСП.

„В село Славяново посети църквата, разговаря с хората на специално събрание в заведението „Елит“. Тук събралите се му споделиха проблемите си, които ги вълнуват. Те са свързани с водоснабдяването на селото, с изграждане на канализация, асфалтиране на улиците. Господин Радев не се ангажира с никакви обещания и по-скоро прояви разбиране към проблемите на местните хора, защото решаването им не е в неговата компетенция. В Харманли Румен Радев пи кафе с приятели в пицария „Атлас“, съобщава на 21 август „Сакар Нюз“.