Дневен хороскоп - неделя, 26 август 2018

Хороскоп

25-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят ще започне добре и ще продължи не по-лошо, ако не загубите оптимизъм поради дребни проблеми, които в някои моменти ще възникват. Не са изключени повече разходи, свързани с решаването на някои вътрешни проблеми.

     
 

Телец

Възможно е да имате някои трудности, но ще се справите добре с тях. Често ще ви помага интуицията, благодарение на която ще вземате правилните решения и ще намирате изход от трудни ситуации.

     
 

Близнаци

Денят може да премине значително добре. Чувствате прилив на сили и енергия. Оптимизмът ви е оправдан: звездите днес са на ваша страна и това може да се използва. Възможно е да се появят някои незначителни препятствия, но скоро ще намерите начин да ги преодолеете.

     
 

Рак

С околните понякога ще е трудно да намерите общ език, може да има разногласия и спорове. Много ще зависи от това как се отнасяте към критичните забележки, колко спокойно ги възприемате. Обидчивите представители на знака често сами създават проблеми за себе си.

     
 

Лъв

Днес не бива да се отнасяте безотговорно и лекомислено. Не отлагайте планираното за по-късно. Важно е да изпълните всички обещания, направени по-рано и да не подвеждате хората, които разчитат на вас.

     
 

Дева

Много неща няма да се развиват по начина, по който очаквате, трябва да променяте плановете си в движение, да отложите някаква работа заради другите. Те може да се намесват във вашите дела и често в най-неподходящият момент.

     
 

Везни

Плодотворен и успешен ден. Интересна комбинация от обстоятелства ще се развие във ваша полза. Бъдете внимателни към дребните неща. Вашият необичаен подход към ситуациите, ще ви помогне да се справите много добре.

     
 

Скорпион

Денят не е подходящ за сериозни разговори, на първо място - обсъждане на въпроси, които са важни за вас и вашите близки. Един добър ден, за да започнете някои творчески проекти, да се спомните за стари хобита и увлечения.

     
 

Стрелец

Денят за вас ще е спокоен и благоприятен. Интуицията ви е засилена и можете да й се доверите, ако имате да решавате проблеми или да вземате решения. Има шанс да се срещнете с човек, който е близък на вас по дух.

     
 

Козирог

Опитайте се да сдържате раздразнението си, в противен случай няма да можете да избегнете взаимни претенции или конфликти. Не забравяйте, че много от вашите шеги могат да бъдат неразбрани и забележките, дори и най-невинните могат да изглеждат обидни. По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси.

     
 

Водолей

Не трябва да правите нищо сега, докато обстоятелствата не станат по-ясни. Ситуацията ще ви направи по-практични и проницателни. Стратегическите начинания са нежелателни. Може да затънете в подробности и детайли.

     
 

Риби

Денят е добър за размисъл, медитации и духовна работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието и мрачни мисли, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които имат значение в живота ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес е неблагоприятен ден, когато човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Не е случайно, че символът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Пълнолуние в 14:57ч.