Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември 2018

Хороскоп

26-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Спокойно - и сега ще издържите!

Седмицата ще бъде малко напрегната. Работата ви няма да бъде малко. Финансовите проблеми също ви подтискат донякъде. Чувствате ограничени възможностите си за това, което искате. Желанието ви е да разчупите оковите на старото и да дадете път на новото. Покрай многобройните си контакти, ще възникне решението, което отдавна търсите за наболял проблем. В очите на другите ще бъдете неотстъпчиви, прекалено упорити и твърде капризни. Трудно ще се намира общ език с вас, освен ако не решите сами да бъдете по-благосклонни.

Благоприятни дни- 02.09.

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

     
 

Телец

Не си въобразявайте, че леко се живее!

Не се заблуждавайте относно вашата значимост, въпреки, че околните се нуждаят от мъдрите ви съвети. Имате голямо влияние над някои хора, но не си позволявайте да злоупотребявате с него. За да постигнете това, което сте намислили, трябва да бъдете много упорити и непреклонни. Стегнете се и ангажирайте вниманието си с важните ангажименти, които не търпят отлагане. Нужно е да се размърдате и да поемете инициативността в много направления. Душевното ви спокойствие може да бъде смущавано от семейни проблеми и грижи за роднини. По-лабилните натури от вас ще се чувстват доста изнервени и неудовлетворени.

Благоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

     
 

Близнаци

Целта оправдава средствата, стига добре да сте преценили рисковете.

Спокойно си отдъхнете! Трудностите остават малко назад. Не че сега ще ви липсват грижи и тревоги, но вече ще се намери разрешение за някои от тях. Лъч светлина се показва пред вас, ново обновление. Тези, които наистина са положили достатъчно усилия и са се трудили добросъвестно, сега ще бъдат богато възнаградени. В разговори с другите, ще прозрете нещо важно за вас, което досега ви е убягвало. Трябва да бъдете морално устойчиви и към критика, и към дискомфорт. Действайте от позицията на дипломати и успехите ви ще са в “кърпа вързани”.

Благоприятни дни- 29, 30.08.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

     
 

Рак

Над вас има сила, която ви пази!

Пред вас стоят благоприятни дни. Стабилизиране на ситуацията. Насочете усилията си към довършване на всичко започнато. Вашата енергичност и инициативност ще са ви под ръка във всеки един момент. Установете ред и свои правила и накарайте другите да се съобразяват с тях. Някои от колегите ви ще ви накарат да бъдете подозрителни и да им нямате доверие. Може би вие сте прави до някъде, но се стремете да бъдете преди всичко сдържани и търпеливи. Възможно е да изживеете известно безпокойство или тревога заради близки хора.

Благоприятни дни- 26, 27, 28,31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

     
 

Лъв

Има благоприятни аспекти към вашия знак.

Скоро ще усетите полъха на новата промяна. Седмицата е добра за затвърждаване на собствените ви позиции. Ще се почувствате изпълнени с нови сили и надежди. Можете да започнете да действате в ново направление. Някои от вас ще сте склонни да се поддават на чуждо влияние, затова бъдете по-предпазливи. Намерете начин да преодолеете кризата и в личните ви отношения, и в собствената ви душа. Неочаквано могат да ви се открият добри възможности, но не е сигурно дали ще ги осъзнаете на време или ще ги пропуснете. Заемете се с практическата страна на нещата. Измислете нови начини и способи за справяне с настоящите ситуации.

Благоприятни дни-  29, 30.08.; 02.09.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

     
 

Дева

Пожелания за много смях, грях и още нещо….

Няма да ви се иска да отстъпвате от своите позиции, но ще загубите време в безплодни усилия да отстоявате своите митични цели. Много неща зависят от силата на словото ви и способността да убеждавате. Ще бъдете активни, но на моменти може да изпитвате умора, която ще ви прави по-тромави и неорганизирани, създават се предпоставки за грешки и необмислени ходове. Не прекалявайте с взискателността си към другите. Има голяма вероятност от среща със стари познати. Избягвайте пренапрежението и силните емоции, но можете да се отдадете спокойно на удоволствията, които ви се поднасят.

Благоприятни дни- 31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

     
 

Везни

Може би вие ще промените фактите.

Избягвайте да оставате твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре. Внимавайте да не влизате в конфликт с жена, с която ви свързва роднинство. Трябва да се концентрирате върху вътрешната страна на живота си. На преден план ще излезат проблемите със семейството, родителите, дома. Постарайте се дори в най-изнервящата атмосфера да останете доброжелателни. Някои връзки и познанства ще ви донесат неочаквана изгода. Много неща до голяма степен ще зависят от умението ви да се справяте бързо в ситуациите. Обръщайте повече внимание на личния си живот и любовта.

Благоприятни дни-02.09

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

     
 

Скорпион

Доброто начало осигурява добър край.

През седмицата ще можете да влияете на събитията и да контролирате ситуациите. Най-накрая ще видите резултата от предишните си усилия. Към домашните си грижи и задължения трябва да се отнасяте с максимална отговорност. Не е изключено да пътувате по делови въпроси. Старайте се да не изпадате в крайности. Подтискат ви някои ваши комплекси, за които нямате никакво основание. Несемейните ще се сблъскат с истински предизвикателства на съдбата, стига да й дадат възможност. Затова излизайте повече навън между хората, приемайте покани.

Благоприятни дни- 26, 27, 28.08.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

     
 

Стрелец

Бъдете хора на промените!

Седмицата може да бъде натоварена, но пък ще е успешна. През този период ще бъдете в подем. Ще ви увлече потока на важни и неотложни дела. Мотото, което ще бъде движещ фактор през следващите дни трябва да бъде “здравомислие и благоразумие”.  Опитайте да решите нерешимите проблеми чрез нестандартни похвати. Там, където не успявате, опитайте пак като смените тактиката. Не правете личния си живот достояние за чуждите погледи. Късметът е решил да ви се усмихне, но само при условие, че не прекалявате в претенциите си.

Благоприятни дни- 29, 30.08.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.

     
 

Козирог

Хубаво е всичко да се прави доброволно.

Пред вас стои доброто и хубавото, но лесно няма да стигнете до него. Чака ви труден път, затова трябва да вземете нещата в свои ръце. Научете се да спазвате умереност и въздържание, в противен случай животът ще ви принуди да го правите. Съдбата ще бъде твърде капризна и непостоянна към вас, но и така ще успявате да минавате “между капките”. Най-остро вие ще усещате земното притегляне, може би защото прекалено много грижи и отговорности лежат на вашите плещи. Дни за нови познания и разширение на кръгозора ви.

Благоприятни дни- 26, 27, 28,31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 29, 30.08.

     
 

Водолей

Вземи най-доброто от всяка ситуация, в която попадаш!

Близкото обкръжение е способно да ви поднесе всякакви изненади - и добри и вероятно по-лоши, но това не може да ви уплаши, още повече да ви свари неподготвени. Опитайте се да постигнете баланс между любовта и работата. Многото цели и обвързаността с много хора ви кара да губите излишна енергия. Свободните от вас имат шансове да срещнат подходящ партньор, а ако вече са го намерили, ще разцъфти прекрасна връзка. Тези, които ги интересува бизнеса, също могат да попаднат на добро сътрудничество.

Благоприятни дни-  29, 30.08.; 02.09.

Неблагоприятни дни- 31.08.;01.09.

     
 

Риби

Не спирайте да се опитвате да променяте нещата!

Недоволството към другите и действащият свят ще ви преследва. Няма да сте доволни дори от себе си. Усещате празнина, която няма с какво да запълните. Това е основната причина. Не е добре да преигравате в отношенията си към околните. Ще забележат фалша. Опитвате се да живеете по неписани правила. Мнозина са готови да действат по заобиколни пътища. Внимавайте да не загубите себе си! Старайте се да погледнете някак си отгоре на събитията и да употребите малко логика. Така по-лесно ще възприемете всичко, което се случва във вашия свят. Преходът от напрежение към стабилността ще бъде бавен. Обърнете по-сериозно внимание на интимния си свят.

Благоприятни дни- 31.08.;01.09.

Неблагоприятни дни- 26, 27, 28.08.