Част от настанените в "Пирогов" все още с опасност за живота

Животът

27-08-2018, 10:42

Снимка:

bnt.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Състояние на пострадалите при катастрофата край Своге

Двама от пострадалите са във Военномедицинска академия, а шофьорът е в болница ,,Царица Йоанна'

"Трима от шестимата пострадали, настанени в "Пирогов", все още са в изкуствена кома с опасност за живота", съобщи пред БНТ директорът на болницата проф. Асен Балтов.

Животът на останалите е вън от опасност, но гръдните им травми са много тежки и е рано да се прогнозира категорично какъв може да изходът от лечението им. Няма спешна нужда от кръводарители, но проф. Балтов призова желаещите да дарят, защото в София има хроничен недостиг на кръвни продукти.

Шестима от останалите пострадали са настанени в болница ,,Св. Анна'', като в най-тежко състояние е жена на 60 г. Двама от пострадалите са във Военномедицинска академия, а шофьорът е в болница ,,Царица Йоанна''. Той е без опасност за живота.

Няма спешна нужда от кръводарители, но проф. Балтов призова желаещите да дарят, защото има хроничен недостиг на кръвни продукти в София.

Шестима от останалите пострадали са настанени в болница ,,Св. Анна'', като в най-тежко състояние е жена на 60г. Двама от пострадалите са във Военно медицинска академия, а шофьорът е в болница ,,Царица Йоанна''. Той е без опасност за живота.