Отбор на Областна администрация взе участие в Открит шампионат по стрелба с пистолет "Макаров"

Заралии

27-08-2018, 12:28

Снимка:

Областна управа Стара Загора

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Служители на МВР се състезаваха по стрелба с пистолет в Кюстендил

Състезанието положи началото на серия от събития, които ще продължат до 4 септември

Отбор на Областна администрация Стара Загора взе участие в традиционния Открит шампионат по стрелба с пистолет „Макаров“, организиран от Втора механизирана бригада. Състезанието положи началото на серия от събития, които започнаха днес и ще продължат до 4 септември и ще бъдат посветени на 20-годишнината от създаването на Бригадата.

Областният управител Гергана Микова, зам. областният управител Димитър Драчев и служителите Станимира Делчева, Ангел Гюрджийски и Добрин Манджуков представиха достойно администрацията в надстрелването с пистолет „Макаров“. Сред сериозна конкуренция на отбори от различни военни формирования от Стара Загора и други градове и на професионални стрелци, петимата наши участници се наредиха на почетното шесто място. Най-добре се представи Ангел Гюрджийски, който спечели за отбора общо 86 точки.

На първо място в отборното класиране застанаха мъжете и жените от ямболския  Двайсети самоходен артилерийски дивизион. Призьорите получиха купи и грамоти от зам.-командира на Втора механизирана бригада полк. Недялко Ников. Той награди и най-добре представилите се мъже и жени в индивидуалното класиране.   Снимка на Деня

Щрихи от Плевен