Дневен хороскоп - вторник, 28 август 2018

Хороскоп

27-08-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Увеличаването на жизнения потенциал може да повлияе положително на личния ви живот. Звездите са готови да ви помогнат в опита да постигнете най-амбициозните си замисли и идеи. Интуитивното ви възприятие става все по-силно. 

     
 

Телец

Звездите ви съветват да сте по-внимателни, когато общувате с хора. Неразбирателство може да възникне поради различия в мнението или при изпълнението на общата работа. Съветите на приятели, получени в този ден, едва ли ще бъдат полезни.

     
 

Близнаци

Добро време за хората, които влагат творческо въображение в работата си. С вашата енергичност лесно ще реализирате плановете си. Не се отклонявайте от изпълнение на своите отговорности. Трябва да изпълните всичко, което са ви инструктирали.

     
 

Рак

Денят обещава да бъде спокоен, не се предвиждат вълнуващи или неочаквани събития. Много от вас ще се погрижат за решаването на настоящите проблеми. Не трябва да бъдете много наивни в общуването, здравословна доза скептицизъм няма да ви навреди.

     
 

Лъв

Бъдете внимателни с другите и особено с любимия човек – импулсивният ви темперамент може да повлияе нежелателно на отношенията. Не вземайте решения сега, касаещи отношенията ви. На някои хора може да изглеждате малко натрапчиви днес.

     
 

Дева

Има нещо, на което искате да стигнете до самата му същност. Опитвайки се да разберете нещо важно за вас, можете да създадете у другите чувството, че са подложени на разпит и това да ги подразни.

     
 

Везни

Има вероятност да бъдете изложени на изблиците на емоциите на други хора, които могат да ви създадат емоционален дисбаланс, така че ще бъдете обременени да бъдете сред хората.

     
 

Скорпион

Личният ви живот получава нов импулс, става все по-интензивен и динамичен. Днес събитията наистина могат да се разгърнат за вас. Мнозина представители на вашия знак ще се радват на вниманието на противоположния пол.

     
 

Стрелец

Може да се очакват изненади, макар не всички от тях ще бъдат приятни. Звездите ви съветват да бъдете тактични и приятелски настроени в отношенията си с партньора си и да се постараете да поддържате мир и спокойствие във връзката.

     
 

Козирог

Изслушвайте събеседника си без да го прекъсвате. Освен това, понякога е полезно да запазите мнението си за себе си, защото резките ви изказвания могат да засегнат другите. В личният ви живот може да стане събитие, което да има важно значение.

     
 

Водолей

Неочакваните обстоятелства допринасят за творчески импулс и внезапно разкриване на вашите способности. Може да решите да прекарате известно време с приятели или да отидете на социално събитие. Запознаването с нови хора ще разкрие нови перспективи. В личните отношения ще успеете да постигнете хармония.

     
 

Риби

Звездите днес строго ви предупреждават да не бързате. Дори ако в даден момент смятате, че желанието (или целта) ви е на път да се сбъдне, не се опитвайте да ускорите нещата и не забравяйте да бъдете предпазливи.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата.  Бъдете разкрепостени, отдайте се на любов, творчество и радостта от битието. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Днес не живейте по план, защото всичко може да се получи не така, както сте го планирали. Контролирайте своите емоции и постъпки. Не бива да се напрягате, да нервничите, да се буйства и пиянства. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Да се избягват всякакви прояви на наглост и цинизъм. Не правете дългосрочни планове.