Части на столицата без вода

Животът

28-08-2018, 08:53

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Съединение“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Кайгана“, ул. „Свети Свети Кирил и Методий“ , ул. „Еделвайс“, ул. „Бузлуджа“ и ул. „Съединение“. Района между ул. "Съединение", ул. "Дъб", ул."Къси дол", ул."Акация“; ул. „Преслав“, ул. „Съединение“, ул. „Варовита“, ул. „Крушите“. Района между ул. „Съединение“, ул. „Васил Левски“. ул. „Могила“ и ул. „Теменуга“; ул. „Съединение“ от ул. „Лозен“ до АМ Тракия, м. Чикерица.

Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Полк. Владимир Серафимов“, жк. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Филип Аврамов“, ул. „Полк. Владимир Серафимов“, ул. „Свето Преображение“, ул. „Жечо Гюмюшев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 3, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 61, ул. 4, ул. 25, ул. 1.

Във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Без име“, кв. „Хиподрума“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 2 и бл. 9.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Велчо Атанасов“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Марагидик“ от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Петър Богдан“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен