Ангел Заберски квартет в клуб Перото

София Лайф

28-08-2018, 10:15

Снимка:

НДК

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Начало на събитието 20:00 ч., билети на входа

„Ангел Заберски квартет" е съставен от изявени български джаз изпълнители, добре познати на аудиторията в България, както заедно, така и със своите индивидуални изяви в различни проекти, обхващайки цялата палитра на джаз музиката.

Формацията е имала до момента редица успешни изяви у нас и в чужбина. Едно от най-запомнящите се участия на „Ангел Заберски квартет" е на фестивала „Европейски дни на културата" във Франкфурт (Германия) през 2014 г., когато ансамбълът вдигна на крака публиката в култовия клуб Jazz keller.

Както и по-късно концертът в цикъла „Музиката на Америка“ с участието на „Ангел Заберски квартет“ с Оркестъра на Класик ФМ радио. Наскоро квартета участва на фестивала Today it’s all about jazz на Международния ден на джаза в Скопие, Македония.

Специално за откриването на джаз вечерите в „Перото”, музикантите ще представят една вълнуваща програма от авторски композиции, джазови импровизации на четиримата поотделно. Ангел Заберски е подготвил композиции с елементи на суинг, фънк и латино, представени перфектно от партньорство на четиримата музиканти.

Билети за концерта може да закупите от билетните каси на НДК, онлайн на: tickets.ndk.bg, както и на входа на “Перото” – час преди концерта. Цената на билета е 12 лв.

Начало на събитието 20:00 ч. в клуб "Перото".