6 патрончета на екс и на аванта

Крими

28-08-2018, 16:05

Снимка:

Кадър/БТВ

Автор:

Марияна Толева

Всичко от Автора

Куриозната кражба става в „Слънчев бряг“

Куриозна кражба от магазин в „Слънчев бряг“. Жена показва завидни възможности и изобретателност. А всичко е документирано от камерите в магазина, съобщава БТВ.

Туристка успява да изпие 6 патрончета с алкохол за 2 мин. и 60 секунди, като се крие между рафтовете на магазина. В крайна сметка плаща само за бутилка минерална вода. Жената влиза в магазина сутринта и обръща на екс три малки бутилки с различен алкохол. Празните шишенца оставя чинно обратно на рафтовете. Действието се развива в рамките на минута и 30 секунди, а почерпената жена си тръгва. След около час обаче се връща за втората доза – отново три патрончета. Схемата е същата – изпива алкохола за отрицателно време, остава празните бутилки на мястото им. Този път обаче има и страничен ефект. Явно ѝ става лошо и решава да повърне в една от плажните чанти, които се продават в магазина. Тръгвайки си от магазина, жената си купува бутилка минерална вода.

Служителите на магазина са шокирани от видяното на видеокамерите. Макар записът да е доста ясен и лицето на жената да се вижда, полицията не е потърсена, тъй като кражбата е установена по-късно, а не в момента, в който се е извършвала, обяснява пред БТВ управителят на магазина.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен