Дневен хороскоп - сряда, 29 август 2018

Хороскоп

28-08-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Желателно е да се отложат днес всички сложни въпроси, трудни задачи. Избягвайте да се напрягате. Чувствата ви стават по-дълбоки и по-интензивни. Любовта и отношенията с любимия ви човек са от особено значение сега.

     
 

Телец

Днес ще трябва бързо да реагирате на хода на развиващите се събитията. Проявете стегнатост и последователност в действията. Не се вслушвайте много в чуждото мнение, не пренебрегвайте своето. Бъдете внимателни в личните си взаимоотношения.

     
 

Близнаци

Днес е възможно да се наложи да се откажете от нещо, с което сте свикнали. Близък познат ще ви обърка със своето откровение или изповедта си. Бъдете трябва да реагирате на случващото се.

     
 

Рак

Днес вероятно ще чуете по свой адрес много мили думи. Въпреки това, не им отдавайте голямо значение и не се възгордявайте със себе си. Не бързайте да разрешавате всички проблеми. Някои от тях ще отпаднат от само себе си.

     
 

Лъв

Днес ще търсите вдъхновение извън обичайния си кръг на общуване. Лесно може да бъдете обвинени, че сте казали нещо, за което даже не сте чували. Създайте си алиби предварително.

     
 

Дева

Днес прекаленото самочувствие може да доведе до направата на грешки. Нежелателно е да поемате рискове, тъй като можете да загубите. В личната си връзка не насилвайте събитията и не натискайте партньора си за нищо, иначе разправиите няма да могат да бъдат избегнати.

     
 

Везни

Днес действията ви ще бъдат добре обмислени, ще проявите смелост и решителност. Ще имате възможност да засилите или утвърдите позициите си. Венера прави вашето излъчване неотразимо и това може да привлича лица от противоположния пол.

     
 

Скорпион

Днес ясно определете своите приоритети като наблегнете на логиката и последователността на необходимите действия, които вече изглеждат по-ясни и разбираеми. Това, което вчера ви изглеждаше напълно невъзможно,  сега ще го видите като напълно осъществимо.

     
 

Стрелец

Днес вашите действия ще имат импулсивен характер. Доверете се на интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение по въпросите, които стоят пред вас на дневен ред.

     
 

Козирог

Днес запазете своя реализъм Нужно е правилно да разпределяте силите си и да обмисляте старателно действията си. Близките отношения с любимия човек ще ви донесат незабравими моменти. Не пренебрегвайте сигналите на здравето. При най-малките симптоми е необходимо да се вземат мерки.

     
 

Водолей

Денят обещава да бъде продуктивен и успешен. Енергията на деня ще ви насърчава към самоизразяване. Актуални за вас ще бъдат въпросите, свързани с личните отношения. Съхранете баланса на силите си и пазете здравето.

     
 

Риби

Днес се засилва вашата чувствителност  и ще бъдете лесно раними и обидчиви, лесно ще попадате под чуждо влияние. Избягвайте да сте прекалено мнителни. Причината навярно се крие във вашето погрешно възприятие на действителността, което в момента е обяснимо.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията на деня прави човека пасивен. Околната действителност играе ролята на своеобразно огледало за всеки от нас. Случващото се отразява нашата същност. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Навярно това е самата истина. Приемете казаното, дори да не ви е приятно.  Лесно може да попаднете под чуждо влияние. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание. Пазете се от внезапни ухапвания. Много от прозренията днес са лъжливи. Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за гладуване.