Слънчев календар - четвъртък, 30 август 2018

Хороскоп

29-08-2018, 18:03

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Денят е свързан със Звездите ( Звездата Сириус), небесната механика, носи мир и равновесие. Ден, когато се откриват вратите на бъдещето, един от най-добрите дни за инициация, време за излизане на ново равнище.

Тотем – Еднорога, Пегас, символ на честност и безстрашие.

Денят е подобен на енергиен дъжд. Днес лесно може да се освободите от чужда негативна енергия, но и лесно може да станете жертва на психо-енергийни атаки (чужда завист и ненавист), затова се погрижете за собствената си защита чрез познатите ви техники. Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и да се освобождавате от негативна енергия. Подходящо е за работа с интелектуален труд. Може да решавате логически задачи. Добър ден за всякакви игри. Препоръчва се в този ден да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да се занимавате с астрология. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Не се препоръчва интимност и да се сключва брак (може да завърши с развод).  Дори животните не бива да се допускат близо едно до друго. Не се препоръчва рязко да скъсвате с хората, да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана.

Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се избягва месната храна. Добре е да се яде прясно изпечен хляб, солена извара и солено сирене.

Облекло -  Препоръчват се бели, червени и лилави цветове. Да се избягват всички блатни цветове и пясъчно жълто.

Знамения – Най-добрият индикатор на деня е утрото – първият час, след като сте се събудили. Ако в този час често се чешете по шията – ще вземате пари, ако се почешете по гърба – неприятности с децата, с любовта, нежелана бременност. Проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с числа – те съдържат информация.

Хубаво е още от сутринта да почувствате сладък вкус в устата си. Добре е да намерите блестящи предмети.

Лошо е, ако времето е мокро, ветровито. Не е на добро да счупите нещо – чаша, чиния.

Ако разсипете сол – неприятности.

Много е лошо да загубите ключ в този ден.

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а конкретните – в кратки срокове. Да видите огън – знак за защита. Да плувате – ще попаднете под зависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен