Бар "Петък" на 10 години

София Лайф

30-08-2018, 15:01

Снимка:

bgonair/кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Рожденият ден на любимото на стотици софиянци заведение ще бъде на 5 септември

Емблематичният столичен Бар Петък става на 10 години. Рожденият ден на любимото на стотици софиянци заведение ще бъде на 5 септември. Събитието ще се проведе на "Колодрума" в 17 часа. А след това купонът продължава в Mixtape 5 и Бара. Организаторите на събитието уточняват, че ще има маршрутка между Бар Петък и Mixtape 5, която ще работи цяла нощ и ще бъде безплатна.

"Имам спомен как с моя съдружник си мечтаехме за 5-годишнината на бара. Тогава не вярвахме, че ще издържим. Но ето, че повярвахме. Носим отговорност хората да могат да се забавляват на едно културно място и всичко да е нормално. В началото хората идваха да пият след работа и си тръгваха към 23 часа. Вече хората идват по-късно и си тръгват по-късно. Най-много наблягаме на качеството", подчерта в ефира на България он еър Радослав Мирчев, който е един от собствениците на Бар Петък.

PR-ът на Бара Мария Недевска отбеляза", че концепцията на Бар Петък е да даде на всички гости и жители на София културно преживяване."Решихме, че за 10-годишнината трябва да отпразнуваме извън Бара. Празнуваме на "Колодрума". Там ще пеят Лого5 – едни от най-добрите български рапъри и още много други. През тези години се създаде душа в бара. Всеки вторник имаме концерти на български изпълнители. Поставили сме си за цел да даваме шанс за изява на българските независими изпълнители. Бар Петък без артистите не може да съществува", изтъкна тя.