Август завършва със слънчево време!

Животът

31-08-2018, 10:58

Снимка:

pixabay

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Септември започва с лятно време

Август ще завърши така, както започна. Месецът оправда всички надежди за хубаво време, след дъждовните юни и юли.

"Днес температурите ще са между 30 и 35 градуса, като ни очаква слънчево време. В Западна България ще има заоблачавания, а не е изключено и да превали. Над останалата част на страната валежи няма да има", каза синоптикът Симеон Матев в студиото на България он еър.

Ще подухва североизточен вятър, който ще донася свежест в цялата страна. В събота, неделя и понеделник също ще е предимно слънчево.

През следващите 3-4 дни Балканите остават свободни от облаци. Те обаче вече се предвижват към нашата страна и се очаква в първите дни на септември да ни достигнат.

През месец септември страната ни попада в зона на неопределеност на времето. Ще има температури, по-високи от типичните за месеца. Повечето дни ще са по-топли от обичайното за месеца. Валежите ще са около нормата в цялата страна.

Септември започва със слънчево и сухо време. Превалявания ще има около 4-5 септември, но няма да са много осезаеми. Около старта на учебната година се очаква слънчево време с около и над температурната норма.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен