Дневен хороскоп - неделя, 2 септември 2018

Хороскоп

01-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес ви липсва самодисциплина и сте склонни да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия. 

     
 

Телец

Твърде много сте убедени в правилността на своите действия и уникалността на своите идеи. Пренебрегвате мнението на близки хора. Много е важно обаче да не започнете да реализирате собствените си погрешни решения и убеждения.

     
 

Близнаци

Лунното влияние изостря чувствата, разпалва страстта и освобождава емоции. Бъдете по-внимателни. Не е най-добрият ден да видите всичко в цялата му прозрачност, да предвидите ситуацията или да планирате дребните неща. 

     
 

Рак

Някои от нещата ще започнат да се нареждат към по-добро. Може би ще се наложи да изпълните няколко условия. Препоръчително е да прекарате повече време в приятелска среда. Вашите проблеми ще намерят своето решение там.

     
 

Лъв

Днес е необходимо да проявите повече организираност, сериозност и да заемете конструктивна позиция. Отделете достатъчно време за почивка и културно-развлекателни мероприятия. 

     
 

Дева

Много важни са спокойствието и самоконтролът. Под влиянието на емоциите рискувате да допуснете грешки, които ще съжалявате по-късно. По-добре е да не бързате, когато става дума за нещо важно, да не вземате решения, без да помислите достатъчно.

     
 

Везни

Освободете се от излишната пасивност и предприемете нещо. Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развитие. Възможно е да възникнат разногласия и спорове с близките. Втората половина на деня ще бъде по-благоприятна.

     
 

Скорпион

Днес сте решени да завършите всички отложени неща, въпреки че денят е по-подходящ за планиране и почивка, а не за активно действие. Ако решите да пътувате за разходка до някъде, това ще ви донесе много положителни емоции и ще ви зареди с енергия.

     
 

Стрелец

Приливът на енергия ще ви е обезпечен, а жизненият тонус ще се повиши. Ще се почувствате доста ентусиазирани и в добро настроение. Изпълнявайте домашните си ангажименти, но си оставете време за срещи и разговори с приятели.

     
 

Козирог

Днес ще притежавате достатъчно кураж, изобретателност и вдъхновение, с които ще вдъхновявате и други хора. С хумор се отнасяйте към всяка по-неприятна ситуация и така по-лесно ще я преодолеете. Насладете се пълноценно на почивния ден.

     
 

Водолей

Денят е много добър. Ще успеете да възстановите вашият енергиен потенциал в приятелско обкръжение или чрез интелектуални занимания в дома ви. Безпокойството ви постепенно ще намалее.

     
 

Риби

Един благоприятен ден за поставяне на нещата в ред в къщата, ремонт и подобряване на апартамента. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да разберете по-добре и да откликнете на техните нужди и желания.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Ден на мъдростта и на тайното познание. Отърсете се от консервативни мисли. Добре е да помислите за бъдещето, да проявите алтруизъм и щедрост, да се предават знания и опит на другите. В този период е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Сладко можете да си хапвате колкото искате днес. В периода от 9 до 11ч не предприемайте нищо важно.