Седмичен хороскоп за 3 - 9 септември 2018

Хороскоп

02-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Неволята учи.

Седмицата ще е неспокойна, напрегната, изпълнена с грижи. Някои ваши старания ще останат напразни и даже може да пропадат. Постепенно обаче ще изплуват нови възможности, заради които е добре да се потрудите. Избягвайте безсмислените и натоварващи преживявания. Интригите не са ваш метод. Това, което не можете да придобиете с честен бой, приемете, че така трябва. Не съжалявайте и се отнесете към това спокойно - звездите навярно ще ви предложат достойна замяна. Ще вземате участие в различни мероприятия, но постепенно запасите ви от съзидателна енергия ще започнат да се изтощават.

Благоприятни дни- 03, 04, 07, 08

Неблагоприятни дни- 05, 06

     
 

Телец

Не бързайте!

Началото на седмицата е време за бавно протичане на събитията и вие трябва да се приспособите към този ритъм, а не да се опитвате да го променяте. Постоянството е вашата силна страна. Периодът е по-сложен за влюбените и семейните Телци. Запасете се с търпение и регулярно си напомняйте за ползата от отстъпчивостта и миролюбието. Избирайки правилната линия на поведение, вие ще можете да избегнете излишни спорове и разправии.  В края на периода са възможни сюрпризи, но не се бойте от новите впечатления - те ще бъдат приятни.

Благоприятни дни- 05, 06, 09

Неблагоприятни дни- 07, 08

     
 

Близнаци

Силната човешка воля изисква постоянно да бъде изпитвана.

Като цяло периодът е благоприятен, макар да имате известни грижи. Има голяма възможност за някои Близнаци за устремни движения нагоре по кариерната стълбица. Вашата воля и решимост за успех обаче ще бъдат подложени на изпитание. Няма да можете да управлявате ситуациите и да ги контролирате. Необходимо е да преразгледате линията си на поведение. Ще се окажете в центъра на засилен информационен поток. Ще се радвате на успех в групови дискусии, във връзка с обществени събития или делови преговори.

Благоприятни дни- 07, 08

Неблагоприятни дни- 03, 04, 09

     
 

Рак

Следвай своето щастие с усмивка!

Не е лоша седмицата, макар и не особено богата на събития. Ако трябва да се заемете с решаване на задачи, то правете го сами или с минимално количество помощници. Колкото по-малко хора знаят за вашите дела, толкова по-добре. Ще се засилят вътрешните ви противоречия. Ще влезете в конфликт с някои хора. Пазете се от разни “добротворци”, удари под кръста и непредвидени ситуации. Ограничете своите инициативи само в рамките на семейството. Трудно ще осъществявате нови запознанства, но не е невъзможно.

Благоприятни дни- 09

Неблагоприятни дни- 05, 06

     
 

Лъв

Да спи зло под камък!

Малко сложен и противоречив период, когато начинанията ви може да пропадат, надеждите да се окажат напразни, а разочарованията да следват едно след друго. За да издържите на тези обстоятелства, ще трябва да съхраните оптимизма си. По-късно нови шансове ще започнат да се появяват. Към края на седмицата вече може да стане по-интересно. Лъвовете ще предизвикат повишен интерес у представителите на другия пол, но поведението им ще бъде сериозна пречка за започване на сериозни отношения.

Благоприятни дни- 03, 04

Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Дева

Романтична нагласа.

Типичните Деви ще могат максимално да проявят творческите си способности и да разкрият в себе си нови таланти. Особено внимание заслужава професионалната сфера, до колкото вашите позиции са ненадеждни. Не отделяйте много време за уреждане на чужди спорове и разногласия. Интересно и многообещаващо ще е сътрудничеството ви с представителите на въздушната стихия. Особено удачен ще е тандема Дева-Близнаци.  Периодът е благоприятен за нови познанства и романтични срещи.

Благоприятни дни- 05, 06

Неблагоприятни дни- 03, 04, 09

     
 

Везни

Сложно време, най-вече от психологическа гледна точка.

През тази седмица ще бъде оправдано лекомислието ви и интуитивния подход. Относително спокойно ще прекарат седмицата тези, които са привикнали да говорят по-малко. Високите изисквания и претенции създават благоприятна почва за конфликти. Трудно ще бъде на тези, които общуват с Овен, Дева или Козирог. В такива комбинации и двойки ситуацията може да стане почти революционна. Възможно е да бъде сменен обекта на любовно увлечение. Някои Везни, предимно по-младите ще се нуждаят от екстремални усещания като любов на показ или секс на обществени места.

Благоприятни дни- 03, 04, 07, 08

Неблагоприятни дни- 05, 06

     
 

Скорпион

Време за импресионистите.

През седмицата ще изпитвате желания да се отървете от стереотипите и догмите и за повече естествени впечатления. Всичко, което ви сковава, води до рутината. Вслушайте се във вътрешният си глас и не сдържайте своите пориви. Има вероятност за значителни промени в деловата сфера. Колкото е по-голяма вашата активност, толкова по-добре. Ако чувствате, че обстоятелствата се развиват неблагоприятно, то по-добре отстъпете, отложете. Удачна ще бъде седмицата за тези Скорпиони, чийто партньор е по-възрастен от тях. Те могат да си позволят да капризничат и вероятно всичко ще постигнат.

Благоприятни дни- 05, 06, 09

Неблагоприятни дни- 07, 08

     
 

Стрелец

Скромността краси другите, не вас.

Текущият период може да се окаже твърде благоприятен. Нещо зад пределите на произтичащите събития оказва съществена поддръжка на Стрелците. Ще ви връхлетят нови планове, нови идеи или нови увлечения. Частично заради постигнатите успехи, частично поради добротворното разположение на планетите, но ще се почувствате безкрайно самоуверени в собствените възможности. Чрез вашият ум и обаятелност ще бъдете достатъчно убедителни в доводите, които ще представяте на другите и ще ги печелите на своя страна.

Благоприятни дни- 07, 08

Неблагоприятни дни- 03, 04, 09

     
 

Козирог

Човек се нуждае от хляб и мечти.

Започва благоприятен период за тези, които са готови здраво да поработят. За да успеете във всичко разпределете работата и задачите си по степен на важност. На работното място атмосферата е сравнително спокойна. Някои от колегите ви отвръщат с голяма доза симпатия. В личен план сложните ситуации могат да се решат от самосебе си. Ставате лесно податливи към чуждо влияние, твърде романтични и обръщате неусетно гръб на здравия разум. В почивните дни се обезпечете с достатъчно количество сън, правилно хранене и комфортна обстановка.

Благоприятни дни- 09

Неблагоприятни дни- 05, 06

     
 

Водолей

Наситено и ярко време, преодоляване на препятствия.

Ще има отлагане във времето на някои ваши дела, колкото и да не ви се иска това. Звездите ви предупреждават да не се месите в чуждите дела и да не вземате участие при решаване на проблемите дори на ваши близки. Съсредоточете се върху собствените затруднения.  Ако някои принципи ви пречат да се наслаждавате на живота, то откажете се временно от тях. Тъй като ще бъдете повече словоохотливи от обикновено, внимавайте какво говорите, за да не кажете нещо излишно. Да се избягва диктаторското поведение към близки хора.

Благоприятни дни- 03, 04

Неблагоприятни дни- 06, 07

     
 

Риби

Безпокойството придава на малките неща големи сенки.

Това не е най-комфортната седмица за Рибите. На представителите на знака ще им се наложи да се борят със себе си, да променят представите си за живота. Самокритиката се приветства, излишните изисквания към другите е нежелателно. Жизненият потенциал постепенно ще нараства, а творческият потенциал ще е висок, но безполезен. Идеите са прекрасни на теория, но почти неприложими на практика или поне към момента. Да се избягват контакти с хора, които преди са предизвиквали нежни чувства. Срещата с тях може да е заплаха за душевното спокойствие и личното щастие.

Благоприятни дни- 05, 06

Неблагоприятни дни- 03, 04, 09