Части на София без вода

Животът

03-09-2018, 08:09

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 3 септември, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народно хоро“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Народно хоро“ от ул. „Буземска“ до ул.“ Крушовски връх“; по ул. „Брезовица“ от ул. „Народно хоро“ до ул. „Буземска“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на бул. „Сливница“, с. Кътина , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Сливница“, ул. „Сини вир“, ул. „Пирамидите“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Егреците“, вилна зона „Беловодски път“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Стар Беловодски път“ от ул. „Беловодски път“ до ул. „Егреците“, ул. „Малкото копито“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен