Дневен хороскоп - вторник, 4 септември 2018

Хороскоп

03-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Предстои спокоен и активен ден. Настройте се за сериозна работа. Не се поддавайте на никакви уговорки и увещания. Вие най-добре знаете какво ви е необходимо и как да го постигнете. Малките неприятностите, с които може да се сблъскате, няма да ви позволят да се чувствате добре.

     
 

Телец

Изглежда днес нещата ще вървят гладко. Ще съумеете да се справите с многото задачи, но може и да надцените своите сили и възможности. Не отдавайте голямо значение на сънища и  предчувствия. Доверявайте се само на това, което лично виждате и чувате. Бъдете внимателни с финансите.

     
 

Близнаци

Днес може да сте раздразнителни  и конфликти, защото усещате напрежение. Макар и непреднамерено, може да засегнете чувствата на други хора, с което ще им причините огорчение и болка. Вечерта е добре да се прекара в спокойна домашна обстановка.

     
 

Рак

Днес се чувствате в отлична енергийна и физическа форма, но може да бъдете разсеяни и затова трябва да сте внимателни.  Избягвайте да придобивате днес вещи дори на изгодна цена. Голяма е вероятността да се окаже, че за придобитото парите ви са били хвърлени на вятъра.

     
 

Лъв

Днес емоциите ще са водещи във вашите действия, а не здравият разум. Бъдете внимателни! Това може да ви доведе до грешни ходове. Използвайте добрите влияния на деня да подобрите отношенията в семейството. Ако сте скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

     
 

Дева

Днес останете отворени за новите възможности, но бъдете предпазливи. Няколко нестандартни идеи и предложения може да срещнете на вашия път. Решаващи и съдбоносни решения не бива да вземате в този момент. По-късно ще откриете, че сте се заблуждавали.

     
 

Везни

Вашето положително отношение ще ви прави лесни и приятни за общуване. Днес не бързайте! Необходимо е първо да се вслушате във вътрешния си глас, а после да действате. Новите контакти ще бъдат полезни за бъдещето.

     
 

Скорпион

Колегите ви може да поискат помощ, окажете им я, но не се оставяйте да бъдете използвани. Някой ще потърси приятелският ви съвет. Рутинната работа не ви се отразява добре. Направете опит да разнообразите поне малко живота си.

     
 

Стрелец

Днес сте склонни да възприемате житейските обстоятелства по-позитивно. В каквото и  положението да изпаднете, ще съумеете да извлечете полза от него. Пътуването на Луната през дома на партньорството ви ще способства хармонизиране на отношенията.

     
 

Козирог

Обърнете внимание на конструктивните идеи. Не се изморявайте ненужно като се заемете с прекалено много задачи, концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща.  Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

     
 

Водолей

За повечето от вас ще бъде един забележителен и вдъхновяващ ден. Ще успеете да постигнете неща, които преди са ви се стрували трудно постижими. Заради стремежът да доказвате собствената си правота обаче, може да възникне личностен конфликт.

     
 

Риби

Приближавате се към крайните си цели. Избягвайте конфликтни дискусии с колегите си. Бъдете дискретни и поемете контрол над емоциите си. Не компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. Време на разрушаване на старото и създаване на новото. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Особено полезни в този ден са физическите натоварвания. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят. Добре е да направите нещо полезно за собственото си здраве, да пиете билкови отвари, да прекарате повече време сред природата. Неутрален ден, в който няма нито полза, нито вреда. Не по-малко активен, отколкото предните дни, но не толкова агресивен, а вече по-мек. Днес може да стигнете до откровение или просто да получите важна информация. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия. Ден за съпружески отношения и любов.