Пиян бос от „Трейс” ощастливи Софка с 30 бона бакшиш

Общество

03-09-2018, 20:11

Снимка:

Facebook

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Певицата напила баровеца в кръчмата и го засипвала с поздрави

Софи Маринова захлеби впечатляващо на едно от последните си участия в елитна кръчма. Ромската перла успяла да намаже рекордно тлъст бакшиш от пиян строителен бос, който в алкохолното си помрачение я закичил с два плика, в които имало по 15 000 лева, научи пръв „Таблоид” от свидетели на чудото, цитирани от bnews.bg.

Бизнесменът, занимаваш се със строителство на пътища, е подизпълнител на злополучната фирма „Трейс”, асфалтирала участъка-убиец край Своге, на който на 25 август загинаха 17 човека, сред които и 13-годишно момче. Той имал и акции в самата „Трейс”. Циганката напила баровеца в кръчмата и го засипвала с поздрави, отправени персонално в любовен фалцет на ушенце.

Трогнатият богаташ се замаял от щастие и в ранните часове на деня, кютюк пиян и тотално неадекватен, ѝ връчил двата плика с общо 30 бона. На следващия ден бизнесменът сериозно съжалявал за издънката, но нямало връщане назад, защото не можел да си поиска обратно космическия бакшиш.

При наличието на такива щедри спонсори не е чудно, че в началото на март фолкпевицата пръсна 70 000 лева в столичен бар. Мургавата красавица завела брат си Кирил Маринов – Кики и братовчед си Пацо Кирилов в стриптийз клуб, за да ги почерпи с първата част от хонорара, който получила от култовото шоу „Като две капки вода”. В светските среди тогава се говореше, че гласовитата ромка сключила договор с Маги Халваджиян за рекорден хонорар. Звездата взела част от парите предварително, които бързо-бързо профукала.

Мълвата носи, че Кики и Пацо Кирилов помогнали в харченето, като закопали доста тлъста сума по елитни леки момичета. Двамата младежи дори заснели видео как броят столевките, наредени върху автомобила им, докато пътуват от родния Етрополе към софийските бардаци.