Шиърър: Ливърпул е сериозен кандидат за титлата

Спорт

04-09-2018, 22:00

Снимка:

topsport.bg

Автор:

sofiautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Клоп иска Дибала

Шиърър иска да стане селекционер на Англия

Тимът на Юрген Клоп може да измести Сити от първото място

Една от легендите на английския футбол Алън Шиърър засипа с похвали Ливърпул заяви, че мърсисайдци са сериозен претендент и дори фаворит за титлата във Висшата лига този сезон.

„Времето на Ливърпул идва и това е абсолютно сигурно. Миналия сезон разликата между тях и Манчестър Сити от 25 точки очевидно бе голяма, но поне на хартия не виждам голяма разлика между тях през този”, написа Шиърър в колонката си вестник „Сън”.

„Юрген Клоп взе мерки за реши проблемите от миналия сезон и го направи. Парите за Алисон бяха много, но трансферът си струваше, като казвам това, въпреки гафа му срещу Лестър. Грешката му донесе проблеми, но Ливърпул все пак спечели, което бе най-важното за тях. Те са солидни в защита, където Върджил ван Дайк изглежда като лидер. В средата на терена ситуацията е подобна, защото и там тимът разполага с класни играчи. А какво да кажем за нападението! Мнозина казват, че е твърде рано за изводи, но за мен няма съмнение, че Ливърпул е претендент за трона на Сити и очаквам битката между тях да е до последно”, допълни бившият нападател.