Стотици плевенчани пяха и се смяха с "Тутурутка" в Летния театър

Комиците представиха едно забавление без аналог

Около 700 души изпълниха Летния театър за шоуто на "Тутурутка", което огласи с много смях и песни парк "Кайлъка" във вторнишката вечер. Концертът бе част от лятното ТУТУRНЕ на комиците, а програмата включваше много нови скечове и актуалния им хит "Ше те лайкна". Разбира се, не липсваха и любимите познати песни като "Лятото горещо", "Магазин" и "Варна", както и култови гегове като емблематичния "Ши учиш ли, ши бачкаш ли?", бурно аплодирани от плевенчани през цялата вечер.

Иван Чешмеджиев, Венци Куцаров, Васил Василев и Милен Минков бяха подкрепени от плевенчанина Тихомир Маринов, който направи дебют като част от състава им. Познатият на мнозина като DJ Тrexx бе приет изключително радушно от съгражданите си, а той им се отблагодари, справяйки се безкомпромисно на сцената, с което даде заявка, че ще бъде важна част от групата за в бъдеще.

В края на изявата си комедиантите от "Тутурука" благодариха на плевенската публика и не скриха щастието си от това, че реализират втори успешен концерт на местна територия в рамките на година. Припомняме, че през октомври 2017г. читалище "Съгласие" се оказа тясно за желаещите да видят първото шоу на варненските шоумени. 

След концерта снощи момчетата не отказаха снимка на никого, раздаваха автографи и усетиха още повече обичта на плевенската публика.

Лятното ТУТУRНЕ продължава с концерти в Горна Оряховица на 12 септември, в Пловдив - на 14 септември и Варна - 20 септември.