Лудогорец започва продажба на билети за Лига Европа на 11 септември

Цените ще бъдат от 10 до 100 лева

ПФК Лудогорец съобщава, че продажбата на билети за домакинските мачове от третото участие на тима в груповата фаза на Лига Европа стартира на 11 септември 2018 г. (вторник). Пропуските ще бъдат пуснати на клубната база в Разград. На 20 септември шампионите приемат германския Байер (Леверкузен), на 8 ноември кипърския АЕК (Ларнака) и на 13 декември швейцарския Цюрих.

Цените на входните талони за изброените мачове са следните:
Централна трибуна – 25 лв.
Сектор "В" /блокове 3 и 4/ -  25,00 лв.
Сектор "В" /блокове 1,2,5,6/  - 15,00 лв.
Сектор "А" – 15 лв.
Сектор "А1" – 15 лв.
Трибуна "Моци" - 10,00 лв.
Малък ВИП - 100 лв.
ПФК Лудогорец въвежда специален режим на продажба на билетите за мачовете в Лига Европа, който ще бъде спазван стриктно.

- На 11 и 12 септември ще се продават билети само за притежателите на абонаментни карти, които могат с приоритет да си закупят входни талони и за трите мача, за да си гарантират желаните места на "Лудогорец Арена".
- От 13 септември (четвъртък) ще бъде в сила свободна продажба на билети за всички привърженици.
- От 13 септември се приемат заявки за билети от България и чужбина на мейл tickets@ludogorets.com

Важно! ПФК Лудогорец напомня, че за мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Мaлолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.