Гадже на депутат от БСП го заряза от срам

Общество

06-09-2018, 16:26

Снимка:

Кадър/Vbox

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Социалистът й е направил романтичен подарък – престилка с Мусолини

Пиарката на издирваните от закона семейство Арабаджиеви буквално взриви родния ефир, след като се появи в предаването по Нова ТВ „Черешката на тортата“ с престилка с лика на италианския диктатор Мусолини.

За Ангелина Ангелова обаче това не е проблем, тъй като познанията й за него са по различни. „Мусолини е колега журналист. И за него Хемингуей е казал, че той е един едър мъж, който просто е искал влаковете в Италия да пристигат навреме“ , обясни пиарката в предаването.

Ангелова се похвали и че престилката е романтичен подарък от приятеля й. Става въпрос за депутатът от БСП Михаил Христов. Защо един социалист решава да направи като романтичен подарък сувенир с фашистки символ, не е ясно.

Фашистката престилка обаче предизвика вълна от негативни коментари. А „колежката на Мусолини“ обяви, че вече не била с депутата. "Истината е, че с Михаил Христов вече не сме заедно. Била съм негов съветник в парламента, но вече не съм“, споделя Ангелова пред „България днес“. Раздялата им е доста изненадваща, тъй като двамата дори обявиха, че са сгодени преди време.

„Повърхностната нужда да се самоизтъкваме със скандални външни жестове (без дори да УСЕЩАМЕ в душата си защо, именно, скандализира нашият джиджан аксесоар днес) става водеща, понеже вътре в себе си не сме намерили нищо за показ“, пише по повод на фашистката престилка журналистката Мария Спирова.

„Но кой от вас би си сложил тениска с картинка на башибозук, палещ Батак, например? Или би се разходил из Своге с яке, на чийто гръб пише нещо хитроумно за прекрасните пътища в района?“, пита Капка Тодорова, която обяснява и че предпочита да е колежка на Хемингуей, който всъщност никога не е изричал думите, цитирани от Ангелова, за Мусолини.