Дневен хороскоп - петък, 7 септември 2018

Хороскоп

06-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес не ви е по сърце да се занимавате с обикновени неща. Вашата воля и дух търсят свобода и пространство. Денят е добър за социални събития, това ще ви вдъхнови много. С човека, когото обичате можете да постигнете пълна идилия.

     
 

Телец

Бъдете търпеливи и любезни към хората и по-добре да се въздържате от критика и упреци към тях. През втората половина на деня ще обърнете повече внимание на домашните и семейните проблеми. Може да се наложи да помагате в делата на някой от близките си.

     
 

Близнаци

Ако приемете света и хората такива, каквито са, денят ще се окаже добър за вас. Поемете отговорността върху себе си и направете избора, който ще се окаже благоприятен за вашата съдба. Помислете за своите достойнства, търсете конструктивни идеи и оптимистично гледайте към бъдещето. 

     
 

Рак

Вие сте изпълнени с творческа енергия и желание да действате. Покажете на хората своята вътрешна светлина, отворете сърцето си и в замяна ще получите многократно повече внимание и доброта.

     
 

Лъв

Денят е отреден за духовно развитие и интуитивно познание на света. Можете да научите много полезни неща за себе си и другите. Просто наблюдавайте какво се случва и хората около вас. Полезни ще да заниманията с медитация и йога – ще почувствате вътрешно освобождение.

     
 

Дева

Вашето добро настроение ще привлича много хора към вас - приятели, познати или дори непознати. Те ще бъдат готови да прекарват времето си с вас, да говорят или да направят нещо заедно с вас просто защото искат да се презаредят с положителна енергия.

     
 

Везни

Направете си днес подарък - купете си или направете нещо приятно и мило за душата. Това ще бъде достоен израз на чувството ви за самоуважение. Всичко, което решите сега, е най-доброто за този момент и няма причина да се притеснявате.

     
 

Скорпион

Днес ще имате склонност да отдавате твърде голямо значение на дребните неща, да правите от мухата слон. Вижте обстоятелствата отстрани, възможно е вашето безпокойство да е напразно и решението на проблема да бъде много просто.

     
 

Стрелец

Трудно ще се отървете от безпокойството, тъй като имате да направите толкова неща, дали сте някои обещания, които трябва да изпълните. Усещането за отговорност е достойно качество за уважение, но не забравяйте и за себе си. Позволете си поне малко удоволствие в този ден.

     
 

Козирог

Събитията се развиват все по-бързо. На работното място се наблюдава оживление, увеличава се броят на поставените задачи. Стегнете се! Може да възникнат пречки, които трябва да бъдат преодолени.

     
 

Водолей

Някои обстоятелства изглеждат прекалено изморителни за вас. Може да е необходимо да извършите непланирана работа, която също няма да предизвика радост и въодушевление. Постарайте се да откриете положителни моменти във всичко и така ще приемете по-леко нещата.

     
 

Риби

Днес вие сте романтични и мечтатели, възприемате красотата във всичките й прояви. С близките си сте нежни и внимателни, искрено изразявате вашата привързаност. Денят е благоприятен за хора с творчески професии.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е посветен на вътрешният, духовният свят на човека. В него трябва да се забрави за материалния свят и да се поддържа леко, отпуснато състояние. Добре е за провеждане на медитации.

Хубаво е също, ако се пътува. Благоприятно е за градински занимания, за грижи за цветята. Да не се отделя твърде много внимание на битовите проблеми. Още един ден, в който не трябва да се изразходва енергията напразно. Злоупотребата може да изтощи организма. Добре е да се връщат дълговете. Не е хубаво да се посещават гробища, тъй като се губи енергия за мъка и печал. Неблагоприятно е и за сключване на брак.