Къде в столицата няма да има вода?

Животът

07-09-2018, 08:53

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Патриарх Евтимий“, кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Гургулят“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Акад. Боян Петканчин“, жк. „Студентски град“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Свети Климент Охридски“ от ул. „Канарче“ до бул. „Свети Климент Охридски“ №57 и №18А; бл. 7, бл. 8, бл. 9 на ул. „Виталий Таджер“, бул.“ Свети Климент Охридски“ №12 и бензиностанция OMV на ул. „8-ми декември“ ъгъла с бул. „Свети Климент Охридски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Никола Петков“.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен