Бърз съд за младия англичанин, пребил инвалид в Слънчев бряг

Крими

07-09-2018, 14:15

Снимка:

pixabay

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бургаски ученици пресъздават Шекспировата трагедия „Юлий Цезар“

В хотелската му стая е открита и спринцовка

27-годишният английски турист Дани Джеймс Кнот, който пиян и дрогиран, преби възрастен инвалид в коридора на петзвезден хотел в Слънчев бряг, ще бъде подведен под наказателна отговорност по бързата процедура. До броени дни Районния съд в Несебър ще постанови санкция за нападателя, съобщи областната дирекция на МВР-Бургас.
Побоят бе запечатан от видеокамерите на хотела. На кадрите се вижда как гостът се нахвърля върху безпомощен човек с бастуна.

Припомняме, че нападението бе извършено половин час след полунощ в четвъртък. Тогава, след запой, Дани се прибрал в хотела. Появата си най-напред ознаменувал с бурен скандал във фоайето на хотела и обиди срещу рецепционистките и охраната, после, когато извикали майка му, за да го укроти, внезапно скочил върху 68-годишен мъж и го повалил на пода.

По-късно в стаята на стаята на англичанина, служителите на хотела открили спринцовка. В нея имало упойващо вещество. По думите на майката на британеца, това било обезболяващо, което синът й използвал, тъй като го болял зъб. Снимка на Деня

Щрихи от Плевен