Откриха мъжа с джипа, нападнал мъж с инсулт и жена му в Пловдив

Крими

07-09-2018, 15:56

Снимка:

Facebook

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Води се разследване на ужасяващия инцидент

Полицията в Пловдив е открила шофьора, който е нападнал на улицата в града болен мъж и жена му.  Грозната сцена се разиграва на 5 септември, а синът на пострадалите разказва за нея в социалната мрежа.

Баща му получил инсулт и във въпросния ден е транспортиран с линейка от Велинград в Пловдив за лечение. Поради тежкото му състояние и по лекарско предписание линейката се е движила бавно. Зад нея шофира съпругата на болния, която също се е движила бавно.

Това явно не допада на агресивен шофьор на джип BMW , който успява да засече жената и да се вмъкне между нейната кола и линейката. Притеснената съпруга на болния човек с маневра се връща на старото си място зад линейката. Тогава шофьорът на джипа я засича, излиза от колата си и започва да я удря с юмруци през прозореца на колата. Свидетел на грозната сцена става и мъжът с инсулт. Въпреки тежкото си състояние, той отваря вратата на линейката и се опитва да защити жена си. Тогава агресивният шофьор напада и него. Болният припада, а шофьорът на джипа прости пали колата си и бяга.

По случая е образувана проверка и е докладвано на прокуратурата, като в момента се води разследване.