Къде в столицата няма да има вода?

Животът

10-09-2018, 08:55

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Иван Радоев“, кв. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Иван Радоев“ между ул. „Боряна“ и ул. „Народно хоро“.

Във връзка с ремонтни работи на пл. „Мургаш“, с. Подгумер, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Тополите“, ул. „Спортист“, ул. „ Котева“, ул. „Изгрев“, ул. „Зора“, ул. „Брезите“, ул. „Крушова“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Гьорче Петров“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георче Петров“ от ул. „Иван Хаджиенев“ до бул. „Сливница“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Грамадите“, с. Доброславци, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. " Грамадите" , ул. "Ракита", между ул. "Старото училище" и ул. "Грамадите".Снимка на Деня

Щрихи от Плевен