Дневен хороскоп - вторник, 11 септември 2018

Хороскоп

10-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмичен хороскоп за 10 - 16 септември 2018

 

Овен

Може да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Не се притеснявайте твърде много, вярвайте във вашите способности и изобретателност. Ако действате внимателно и търпеливо, вие сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът за импровизация е особено полезен при решаването на проблемите.

     
 

Телец

Притежавайки способността да правите разумни и целенасочени решения, вие винаги намирате точния подход за действие. Не си позволявайте да се държите прекалено самоуверено или небрежно, винаги обмисляйте важните неща спокойно, така внимателно ще преодолеете всякакви последици, преди да ги приложите на практика.

     
 

Близнаци

Време е да оставите миналото и да се фокусирате само върху бъдещето. Нов човек може да влезе в живота ви, който може да ви помогне да направите точно това. Може да се окаже, че прекарвате повече време на телефона, отколкото обикновено. Наслаждавайте се на този ден, докато очаквате блестящото си бъдеще!

 

     
 

Рак

Работите ви ще започнат да се движат в положителна посока. Един добър ден за анализ на всичко, което се случва. Има няколко съблазнителни възможности, които чукат на вашата врата и вие трябва да избирате между желанието да запазите всичко както е и желанието да преминете към следващото ниво.

     
 

Лъв

Чашата може да изглежда наполовина празна, но само на пръв поглед. Продължавайте да я гледате или по-добре променете начина, по който я гледате и ще видите, че наистина е наполовина пълна. Възможно е да изпитвате известно неудовлетворение, да имате затруднения. Не се тревожете. Приемете това като идеално време да се отпуснете.

     
 

Дева

Що се отнася до вашите умения и творчески таланти, сега е абсолютно подходящо време да ги покажете и другите да узнаят какво можете да правите. Също така може да бъдете ентусиазирани да започнете нов проект или да се свържете с някой по романтичен начин.

     
 

Везни

Удобно време за експерименти. Може да рационализирате някои умения в работата и нещата да стават по-бързо. Луната във вашия знак ще ви направи по-чаровни и сладкодумни, което ще улеснява общуването ви и постигане на желаното.

     
 

Скорпион

С великолепната Венера и щастливия късметлия Юпитер в знака си, нещата изглежда са много добри за вас. Тази седмица ще има много причини, поради които може да се възползвате от различни добри възможности.

     
 

Стрелец

Може би ще получите ценни съвети или ще ви бъде препоръчано нещо полезно. Старайте се да изпълнявате задълженията си на най-високо ниво, не давайте вдъхновение на фантазиите и подхождайте към задачите си с пълна отговорност.

     
 

Козирог

Просперитетът е точно зад ъгъла. С него идва положителната промяна - промяна във вашата работа, кариера или в личния живот. Имате късмет, а сте на път да постигнете още по-голям успех. Изчакай този момент с оптимизъм и спокойствие!

     
 

Водолей

Вашият свят се променя, както вътрешно, така и външно. Чувствате нужда да разширите хоризонтите си. Възможно е да мислите за някакво преместване на ново място или важно пътуване. 

     
 

Риби

Нещата могат да отбележат по-положителен ход. Обръщайте внимание на интуитивното си шесто чувство. Може да привлечете по-добра работа, полезни запознанства или като цяло подобрение на качеството на живота ви.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят ще е активен и напрегнат. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Пасивността в този ден е противопоказна, даже опасна. Не съсредоточавайте усилията си върху едно единствено, макар и важно нещо. Заниманията ви трябва да бъдат колкото може по-разнообразни. Работата в този ден трябва да се редува с кратка почивка. Също така особено сега не трябва да вредите на другите, да създавате интриги и да кроите коварни планове.

Не трябва да стоите дълго време сами. Денят е подходящ за срещи, пътуване и развлечения, както и за прояви на щедрост. Не е хубаво да се проявяват капризи и да недоволствате от себе си. Не изпадайте в зависимост от промените в настроението, както своето, така и на другите.  Избягвайте екстравагантните прояви.