Къде няма да има вода в столицата?

Животът

12-09-2018, 08:53

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с ремонтни работи на ул. „Полк. Владимир Серафимов“, ж. к. „Младост“ 3, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Филип Аврамов“, ул. „Владимир Сарафов“, ул. „Свето Преображение“ и ул. „Жечо Гюмюшев“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“, район „Средец“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стефан Караджа", от ул. „Георги С. Раковски" до ул. „Дякон Игнатий".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Христо Ботев“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Христо Ботев“, ул. „Заводска“, ул. „Васил Левски“, бул. „Ботевградско шосе“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милан Делчев“, кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
- ул. „Милан Делчев“;
- ул. „Планинско цвете“ от ул. „Милан Делчев“ до ул. „Емборе“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Република“2, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. "Салвия" и ул. "Живите камъчета".

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Проф. Иван Дуйчев“, ж. к. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Проф. Иван Дуйчев“, между ул. „Симеон Радев“ и ул. „Витошко лале“.