Дневен хороскоп - четвъртък, 13 септември 2018

Хороскоп

12-09-2018, 18:30

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Днес вашият темперамент може да излезе извън контрол. Насочете енергията си към творческото и съзидателно русло. Не сте застраховани от грешки поради невнимание. Пазете се от неволни заблуди.

     
 

Телец

Днес сте в челните позиции на работата, добра организация на работния ден и качественото изпълнение на задълженията. Неочаквано може да се намерите в ситуация, в която да се почувствате принудени да направите или кажете нещо.

     
 

Близнаци

В този ден сте напълно щастливи и доволни от живота си. Нараства чувството ви за самооценка и самодоволство. На работното място работата ви спори. Време на преосмисляне на нещата и придобиване на различна гледна точка за света.

     
 

Рак

Възможно е да изплуват някои сенки от миналото. Независимо от обстоятелствата, много е важно да не потъвате в неприятни емоции, както и в съжаления. Може да получите просветление за нещо. Не правете важни планове сега.

     
 

Лъв

Днес сте доста харизматични и уверени в себе си, способни да влияете върху хората, да ги привличате на своя страна. Като се възползвате от това днес, ще изживеете един слънчев и богат ден и ще можете да бъдете в центъра на вниманието и грижите. И най-важното - този ден ще ви направи по-добри, по-хармонични, по-мъдри.

     
 

Дева

Днес не приемайте да решавате проблеми, особено тези, които могат да чакат. Между другото, има голяма вероятност много от вашите трудности да бъдат решени сами, така че е просто неразумно и безсмислено да губите енергията си за тях.

     
 

Везни

Изживейте днешния ден с леко сърце, безгрижно. Дори ако вашето "днес" е напълно незабележимо и обикновено, вие можете да го направите интересно и специално – това е изцяло във ваши ръце.

     
 

Скорпион

Твърде много празни ядове има в живота ви. Това ви пречи да почувсквате истинско щастие. Забавете темпото на живота и работата си, отложете всичко, което може и направете нещо за себе си, общувайте с близки приятели,  направете едно пътуване сред природата. 

     
 

Стрелец

В днешния ден едва ли нещо ще може да ви изненада. Движите се методично и стабилно в посоката, която сте избрали. За щастие практически опит и издръжливост имате предостатъчно. Ще получите удовлетворение от нещо. 

     
 

Козирог

Днес правете всичко както е планирано и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви. Знаете по-добре от всеки от какво имате нужда и как да го постигнете. Само бъдете по-търпеливи.

     
 

Водолей

Днес трябва да бъдете обективни и безпристрастни. Мислете нестандартно. На неприятните моменти се старайте да погледнете отстрани с любопитство и все едно не се отнасят до вас. Недопустими са рисковете, невниманието също.

     
 

Риби

Нуждаете се от почивка и емоционално спокойствие. Няма значение какво мислите за себе си. Така е решила госпожица Фортуна и тя е готова да ви даде от нейните бонуси един много добър ден, изпълнен с положителни емоции и удоволствия.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес човек може да почувства “съдбата”, “предопределеността” на своя живот. Всичко ще ви се удава, ако проявите творческа активност и стремеж да достигнете до целта. Денят не е лош, но преобладава излишна импулсивност. Прекрасно се усвояват знания. Всичко, което ви докарва днес до сълзи и плач е полезно, защото посочва вашите недостатъци. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край, понеже ако останат недовършени, може да последват неприятности и други. Не се дръжте недружелюбно с околните. Възможно е да се върнат стари проблеми в отношенията, които трябва най-сетне да бъдат решени. Помощ ще окажат само най-близките хора.