Любо Ганев представи книгата си в Русе

Спорт

12-09-2018, 17:24

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

В „Монбат Арена“ се проведе пресконференция по повод официалното представяне на книгата – фотоалбум

Днес, в „Монбат Арена“ се проведе пресконференция по повод официалното представяне на книгата – фотоалбум „Любо Ганев Светът отвисоко“. Участие в нея взеха Любомир Ганев – вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и неговата майка Елена Ганева, първият му треньор – Александър Тодоров, съавторът на книгата Бончук Андонов, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и собственикът на „Приста ойл холдинг“ Пламен Бобоков.

„Изключително съм горд, защото Любомир Ганев е русенец, който прави толкова много със сърце и душа за нашия град. Той е идол за малки и големи“, заяви русенският градоначалник. Г-н Стоилов заяви още, че за Русе предстои един голям празник с домакинстването на Световното първенство по волейбол за мъже, като увери, че ще продължат да се полагат всички усилия да се възвърне волейболната слава на града.

Г-н Ганев благодари на г-н Стоилов за отношението и отличната организация за провеждането на Световното първенство в крайдунавския град, като заяви, че Русе е и основен фаворит за домакин на предстоящото Гран при за жени, което ще се проведе догодина.

Тази вечер, от 19:00 часа, пред „Арена Монбат“ ще се състои официалното откриване на първенството, като веднага след това ще се състои двубой между Бразилия и Египет от 20:30 ч.

**

 „Светът отвисоко“ е фотоисторията на един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата. Наред с уникалните фотографии обаче, Любо Ганев е представен с неговите стотици забавни и поучителни случки, които съпътстват гиганта през целия му житейски път. Ще видите Любо в пълната му светлина: като неудържим малчуган в Русе, после като звезда на световния волейбол, като бизнесмен, като любящ баща и вече дядо, като тв, кино и шоу звезда, като човек, който обича да се раздава за хората, да ги радва и подпомага. Луксозното издание е в 200 страници голям формат с твърди корици и е по книжарниците и в част от бензиностанциите на цена от 20 лв.