Къде в столицата няма да има вода

Животът

13-09-2018, 08:52

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка със строително-монтажни работи на бул. „Патриарх Евтимий“, кв. „Център“ Триадица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Княз Борис I“; ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Неофит Рилски“; ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Цар Самуил“ до ул. „Цар Асен“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Петър Берон“, кв. „Център“ Средец, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски“, ул. „Георги С.Раковски“, ул. „Любен Каравелов“, ул. „Фритьоф Нансен“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Троянски път“, с. Бусманци, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Пчелина“, ул. „Татарски път“, ул. „Чукура“; кв. „Нова Враждебна“.

Във връзка с подмяна на хидрофорна уредба в жк. „Надежда“ 2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи във: високите части на бл. 256, бл. 257 и бл. 258.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Илинден“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Караджа“, ул. „Пробуда“, ул. „Св. Георги Победоносец“ и ул. „Радивоя“.

Във връзка с подмяна на редуктор за налягане във в.з. Врана-Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, в района на: Стопанство „Врана“ и резиденция „Врана“.