Осиновителската кампания на „Екоравновесие” в Южния парк

Животът

15-09-2018, 10:30

Снимка:

wikimedia

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

10 прекрасни кучета от общинския приют в с. Горни Богров с нетърпение ще очакват своите осиновители

Осиновителската кампания на „Екоравновесие” – „Осиновявай, не купувай” продължава. Oт 14 до 18 ч. в Южния парк, на голямата открита поляна откъм бул. „Гоце Делчев” и бул. „Петко Ю. Тодоров”, посетителите ще могат да се запознаят с кучетата от общинския приют в с. Горни Богров.

10 прекрасни кучета от общинския приют в с. Горни Богров с нетърпение ще очакват своите осиновители. Всеки желаещ ще може да разходи куче, да му се порадва и, ако желае, да го осинови, веднага да го прибере вкъщи. Процедурата по осиновяването е облекчена и то се реализира с попълване на документи на място единствено срещу данните от личната карта на новия собственик. Служители на „Екоравновесие” и доброволци ще разкажат на присъстващите за общинските приюти, за възможностите за разходки и осиновявания. В рамките на събитието ще бъде обърнато внимание на културата на отглеждане и отговорността на собствениците на домашни любимци.

Свързваме този ден с началото на учебната година, нека тя стартира с усмивки и положителни емоции. Скъпи настоящи и бъдещи ученици и родители, любители на животните, заповядайте в парка! Заедно с кучетата от приюта може да научите един от най-ценните уроци, този който понякога учим цял живот, урока по човечност и любов, урока да правим добро.