Слънчев календар - неделя, 16 септември 2018

Хороскоп

15-09-2018, 18:02

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

30 слънчев ден – Свързан е със Светия Дух. Ден на Божията благодат, сиянието и на победа над времето.

Тотем на деня е Жар птицата, символ на водачество и учителство.

Ден на изначалната Светлина. Препоръчва се в последният ден на слънчевият месец да се отдаде почитание на Учителя и Учението. Появява се радостно вдъхновение. Подходящо за важни мероприятия и за всичко, към което се отнасяте сериозно. Подхождайте към всяко дело творчески и с вдъхновение. Време за завършване на старите дела и сериозни избори, но да не се започват нови. Необходимо е да се очистим от всичко старо и излишно.

Хубаво е да сте повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Могат да се решават обременителни връзки, но благородно. Следете за своите мисли, по-малко говорете, дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина, леко сияние. Благоприятен е огънят в днешния ден. Добре е да се посети храм, да се почетат починалите, да се четат молитви (много добре изчистват), хубаво е да се медитира на огън.

Не се препоръчват излишни разговори, активни дела, домашна работа - почистване, пране. Да не се пътува на дълги разстояния. Не хвърляйте думите си на вятъра, не замисляйте нищо лошо. Не е благоприятно за многобройни контакти, за празни приказки и безцелно прекарване на времето. Не спорете с никого и не влизайте в конфликти. Агресията е недопустима под никакъв предлог. Не трябва да се убиват животни, птици, дори насекоми. Да се избягват тъмните помещения. Бъдете колкото може повече на светло.

Диета – Необходимо е да с яде студена храна: мляко, млечни продукти, хляб. Да не се претопля. Не се препоръчва да приготвяте храна сега. Трябва да е приготвена преди това. Подходящо е за начало на гладуване. Да се избягва алкохола и бирата.

Облекло- Ден на белия цвят, затова хармонични ще бъдат всички цветове в дрехите освен черният. Подходящи са бижута със златист авантюрин и розов турмалин.

Поверия – Да попаднете под дъжда в този ден е добър знак.

Ако спре да работи часовникът ви – край на лошия период, животът излиза на ново равнище.

Ако чувате звъна на камбана, звънец – значи, че сте под наблюдения, но ако чуете кукувица – знак за разплата.

Да намерите полускъпоценен камък – подарък за вас.

Ако видите неочаквана светлина – знак за прозрение.

Ако ви се скъса нещо по дрехите – знак за освобождение.

Ако минавате под мост, а върху моста минава влак – пожелайте си нещо хубаво..

Сънища – По-добре е да нямате сънища и да се спи на светло.

Щастливите числа на деня – 5, 25, 35; 10, 20, 30, 40, 50