Седмичен хороскоп за 17 - 23 септември 2018

Хороскоп

16-09-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Опитайте малко оптимизъм.

Не се отклонявайте от набелязаните вече цели, колкото и съблазни да дебнат наоколо. У вас може да се появи желание да бъдете преди всички и да знаете, че наистина имате такива шансове. През седмицата работоспособността ви ще бъде пословична, но няма да сте твърде радушни с останалите. Желателно е в някои ситуации да проявите такт и търпение. Просто се постарайте да избягвате хора или ситуации, които са ви неприятни. Вие имате пълно право на това. Прекарайте повече време в уединение, докато влезете отново във форма.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Телец

Човек трябва на половина да е философ, за да може да разбира поне малко другите.

През тази седмица сте особено харизматични, но проявете повече внимание и грижи и към любимите си хора. Ценете и тяхното самолюбие. В момента малко се лутате на тъмно и не сте на ясно с някои свои позиции. Ако сте влюбени, не бързайте да посвещавате другите в своите трепети. Вашата бодрост сега е забележителна и е редно да извлечете всички позитиви от нея. Вие сте малко сложни за околните и те трябва да притежават логика и дедукция, за да ви разберат.

Благоприятни дни- 18, 19, 23

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Близнаци

Силата е с вас!

Нараства силата на вашето влияние и способността ви да убеждавате другите, но избягвайте да бъдете язвителни и саркастични. Психологическото напрежение ще ви накара да нервничите и да извършвате малки грешки. Запазете спокойствие и увереност и всичко ще ви се получи. Трябва да умеете да анализирате правилно ситуациите, вместо да си въобразявате разни неща. Периодът е малко по-благоприятен за мъжете, отколкото за жените. Отдръпнете се от отношения, в които е умряла всяка перспектива.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 23

     
 

Рак

Бъдете като онзи оптимист, когото като попитали как е и винаги отговарял:”Все по-добре!”

Тази седмица ще бъдете оценявани по достойнство. Ако имате да водите преговори, то те ще бъдат успешни. Периодът е благоприятен, но въпреки това бъдете с повишено внимание и проявете повече предпазливост. Може да се окажете жертва на непрофесионален подход или мошеничество. Множество проблеми могат да се появят на вашия път. Околните са твърде заети, за да получите необходимото съчувствие и разбиране от тях.

Благоприятни дни- 23

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Лъв

Възможностите стигат до вас.

През тази седмица може да помислите за по-удачни и приложими варианти на своите сили и възможности.  Към заплетените ситуации подхождайте с повече упоритост и самоотверженост. Личните ви отношения ще заемат важно място през периода. Ще бъдете обзети от вътрешно напрежение, преминаващо в някои моменти в безпокойство. Не се дръжте така, сякаш протестирате за нещо. Някои Лъвове трудно ще се адаптират към житейските условия.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Дева

Вие сте едни променливи величини сега.

Инициативността и активността могат да ви помогнат да използвате натрупания си потенциал през този период. Понякога вашето поведение, продиктувано от постоянно променящото се настроение, ще бъде загадка за околните, дори за самите вас. Може да се почувствате даже в изолация, което ще ви разстрои още повече. Компанията на добър приятел ще ви избави от излишните емоции. Някои от вас са обхванати от вътрешни съмнения и страхове, неувереност.

Благоприятни дни- 18, 19

Неблагоприятни дни- 23

     
 

Везни

Животът е пъстър калейдоскоп.

Сега сте устойчиви. Имате време за реорганизация на офиса и домашното пространство в съответствие с новите възможности. Седмицата ще бъде изпълнена с множество контакти. Самочувствие никак няма да ви липсва. Възможно е събитие от непланиран характер. Ще сте склонни да се отнасяте критично и взискателно към своето обкръжение. Старите проблеми се нуждаят от нов подход. Не на последно място ще ви помогне и вашата интуиция.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Скорпион

Време е за следващата крачка!

През тази седмица ще можете да вземете управлението на ситуациите в свои ръце. Много е вероятно да ви се усмихне щастието. За някои от вас започва ново начало. Отнасяйте се сериозно към всичко. По ваша вина могат да се влошат интимните ви отношения. През следващите дни отделете повече време на личния си живот, отколкото да проявявате социална активност. Предстои ви да проведете сериозен разговор. Предстоящи трудности или грижи с децата. Обърнете повече внимание на техните нужди.

Благоприятни дни- 18, 19, 23

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Стрелец

С изпълнителност и акуратност напред!

Досега се справяхте съвсем добре и с толкова много неща. Имате още заряд в себе си, затова никакво отстъпление! Отчетете сложната ситуация край себе си и си поставете конкретни цели. Направете планове за постигането им. Засилената ви интуиция ще ви подскаже правилните решения. Вашата честност е едно от главните ви достойнства. Не си кривете душата, даже в мислите. Повечето от вас ще преживеят романтични мигове и ще имат нови впечатления.

Благоприятни дни- 20, 21

Неблагоприятни дни- 23

     
 

Козирог

Люшкате се в търсене на вътрешен баланс.

Създала се е благоприятна възможност за решение на стари проблеми и задачи. Не я пропускайте. Може да се окажете в центъра на някакви събития. Постарайте се да запазите неутралитет и да не приемате нещата много навътре. Не преставайте да се себеконтролирате иначе трудно ще избегнете неприятностите. Започват да намаляват енергийните ви резерви. В личният си живот не се чувствате достатъчно комфортно. Ще имате моменти на нетърпимост и раздразнителност към другите.

Благоприятни дни- 23

Неблагоприятни дни- 18, 19

     
 

Водолей

За да успеят, идеите имат нужда от подкрепа.

Ще изглеждате идеално, без това да ви коства някакви особени усилия. Склонни сте да действате решително. Ще ви се появят нови идеи и планове. Ще бъдете строго критикувани. Въпреки това, успехът е на ваша страна. В личната сфера събитията ще получат ускорение, но вие трябва да извлечете поука от миналото, за да не изпаднете в плен на същите грешки. Съветът на звездите е да се възползвате от ситуациите и да се наслаждавате на живота.

Благоприятни дни- няма

Неблагоприятни дни- 20, 21

     
 

Риби

Живейте различно!

През тази седмица късметът ще бъде на ваша страна. Многообещаващо запознанство за някои Риби. С действията си ще предизвикате някакви изменения около себе си. Въпросът е само дали към по-добро или към по-лошо. Не давайте обещания, които ще ви е трудно да изпълните. Внимавайте какво говорите, защото няма да бъдат приети думите ви правилно. Поради някаква причина ще бъде ограничена свободата на действията ви. Скъпите покупки могат да ви разочароват.

Благоприятни дни- 18, 19

Неблагоприятни дни- 23