Кой и къде ще открива учебната година утре в Бургаско

Бургас Лайф

16-09-2018, 14:14

Снимка:

дарик

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Депутатите от ГЕРБ Бургас "бият" звънеца на няколко знакови места в областта

По традиция народните представители от ГЕРБ-Бургас ще се включат в тържествата по случай първия учебен ден в област Бургас, които ще се проведат на 17 септември.
Областният ръководител на партията Димитър Бойчев ще уважи поканата на директора на ОУ „Васил Априлов“ в Бургас, където първият звънец ще бие в 9 часа. Председателят на парламентарната комисия по околната среда и водите Ивелина Василева ще присъства на празника на ОУ „Братя Миладинови“ от 9 часа в морския град.
Иван Вълков ще открие учебната година в ОУ „Христо Ботев“ в бургаския квартал Сарафово от 9.00 ч.
Бургаският депутат Галя Василева ще присъства на откриването на учебна година 2018/2019 в СУ „Епископ Константин Преславски“ от 10 часа. В същия час Диана Саватева ще участва в празничната програма на Национално училище За музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров".
Ася Пеева заедно с евродепутатът Асим Адемов ще поздравят преподаватели, ученици и родители в СУ „Иван Вазов“ в Поморие. След това двамата ще присъстват на откриването на новото крило на детска градина „Детелина“ в Поморие заедно с кмета Иван Алексиев и заместник-посланикът в Посолството на САЩ Джъстин Фридман.